3 az 1-ben kártyaolvasó (Verk GROUP)

3,190.00 Ft

Cikkszám: LEO-4805 Kategóriák: , , , ,

Leírás

LED fényvisszajelzés.
Kompakt méret, könnyen szállítható.
Nagy sebességű adatátvitel.
Plug & Play.
Multifunkciós kártyaolvasó, ami a legtöbb kártyával és eszközzel kommunikál. Csatlakoztasd akár számítógépedhez, akár telefonodhoz.
Egy olyan eszközt keresel, amely segítségével be tudod olvasni SD vagy Micro-SD kártyádat telefonodon vagy számítógépeden? Akkor ez a termék a megfelelő választás számodra, hiszen ez a kütyü mindkettőre képes. A kártyaolvasó kompatibilis a legtöbb kártyatípussal és elektronikai eszközzel lehetséges az adatátvitel. Az olvasási gyorsasága akár a 480 MB/s-ot is elérheti. Kompakt mérete által bárhová magaddal tudod vinni, legyen az a munkahelyed, vagy akár a természetben fotózáskor. Működését egy LED fényjelzés indikálja. Plug & Play használhatod, azaz nem kell semmilyen programot feltenned működéséhez, automatikusan felismeri azt a géped vagy a telefonod.
A termék tulajdonságai:
Anyag: műanyag
Kompatibilis: Windows 7, 8, Vista, XP, MAC 10.4.6+
Kártya támogatottság: SD, Mini SD, Extreme SD, Extreme III SD, Ultra SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, SD-ultra-X, Ultra Speed ​​SD, SD Pro, SDHC, Sd Elite Pro, Hs SD, MMC , RS MMC, RS MMC 4.0, MMC MOBILE,, MMC MICRO, MMC PLUS, MMC 4.2
Plug & Play
USB-OTG és USB-C támogatottság
Olvassa az SD és a Micro-SD (TF) kártyákat
Adatátviteli sebesség: 480 MB/s
Led fényjelzés
Fekete szín
Méret: 7,5 x 2,5 x 1 cm
Mit rejt a termék doboza?
1x 3 az 1-ben multifunkciós kártyaolvasó

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Ajánlott eladási ár