• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa

Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa

2,190.00 Ft

Cikkszám: I-KMS-367 Kategóriák: , , ,

Leírás

  • Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel!
    Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt.
    Készíts egyedi sütiket!
    Szeretsz a konyhában sürögni-forogni?
    Imádod a karácsonyi előkészületek folyamatát és a konyhából áramló finom sütemények illatát?
    Akkor a Karácsonyi mintás sodrófa kihagyhatatlan termék számodra.
    Használatával szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, hópelyhes vagy akár rénszarvasos mintájú süteményeket készíthetsz. A mintáról a mintás nyújtófa gondoskodik, a sütemény formáiról pedig Te magad dönthetsz.
    Kedveskedj különleges és egyedi finomságokkal a családtagjaidnak, garantáltan le fogod nyűgözni őket!
    Sütni imádó háziasszonyoknak, cukrászoknak kedves ajándék.
    A Karácsonyi mintás sodrófa tulajdonságai:
    4 különböző minta közül választhatsz
    Méret: 35 cm
    Anyag: fa
    Mit rejt a termék doboza?
    1 db Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa
    OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!
    Tippek a tökéletes karácsonyi süti mintázásához, elkészítéséhez:
    Hozzávalók:
    50 dkg liszt
    20 dkg kristálycukor
    30 dkg sós vaj
    Elkészítése:
    1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 
    2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 
    3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 
    4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 
    5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 
    6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 
    7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 
    8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 
    9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek.
    Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

További információk

Választék

, ,

Értékesítés kezdete

Várható idő

, , , , , , , ,

Eladott darabszám

, ,

Átadási ár

, , , , ,

Ajánlott eladási ár

, , , ,