USB feszültség tesztelő

Cikkszám: I-ABP-115 Kategória:

Leírás

 
 
Nem tölt a kedvenc kütyüt?. Gyanakszol arra, hogy a telefonod akkumulátora végét járja?. Ezzel megtudhatsz mindent az USB-s kütyüidről!. .
Nem tölt a telefonod? Ne gondolj egyből a legrosszabbra és rohanj a szakszervízbe. Hanem derítsd ki olcsón és gyorsan, hogy mi a baja! Ezzel a szuper kütyüvel, megnézheted, hogy mennyi áramot vesz fel, mekkora a jelenlegi feszültség és figyelmeztet a túl illetve az alul feszültségre is. Sőt azt is tudod mérni vele, hogy az adatokat milyen hatékonyan helyezi át a számítógépedről a telefonodra vagy egyéb adattárolódra. Ráadásul segítheti az egyenletes töltést is, így növelheti a kütyüid életartamát. Rengeted bosszúságtól és fölösleges utánajárástól fog megmenteni ez a szuper kis kütyü!
Hasznos tudnivalók:
A kütyü LCD kijelzőjén mutat minden információt, amiből igen profi következtetéseket tudsz levonni a csatlakoztatott dolgokkal kapcsolatban. Ahhoz, hogy le tud nullázni az előző készülékről eltárolt adatokat, ahhoz hosszan meg kell nyomnod a rajta található gombot. Designját a minimalista stílus jellemzi, amit tökéletes kiegészítővé teszi, egy igazi kütyüimádó számára!
Az USB feszültség tesztelő tulajdonságai:

  • Anyaga: Műanyag
  • Bementi feszültség: 3V-7V
  • Pontosság: +- 1%

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db USB feszültség tesztelő

 
 

További információk

Választék

,

Várható idő

Eladott darabszám

Átadási ár

Ajánlott eladási ár

,

pa_ajanlott-eladasi-ar