• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Kétszemélyes kék függőágy, 195x160cm

Kétszemélyes kék függőágy, 195x160cm

4,990.00 Ft

Cikkszám: LEO-6447 Kategóriák: , , ,

Leírás

Két személyes függőágy.
Tartós és időjárásálló anyagokból készült.
Akár 150 kg teherbírású.
Könnyen szállítható és tárolható.
 
Ez a két személyes függőágy a tökéletes kiegészítője lehet bármely kerti vagy teraszos helyszínnek. A kényelmesen elférő két személynek tervezett függőágyat tartós és időjárásálló anyagból készítették, hogy hosszú éveken át szolgáljon.
Az ágyat egy erős acélkeret tartja, amely biztonságosan rögzíti a függőágyat, és biztosítja, hogy mindkét használó kényelmesen és stabilan tudjon feküdni. Az anyagválasztásnak köszönhetően a függőágy teherbírása akár 150 kg is lehet.
A függőágyat puha párnák és takarók is kísérik, amelyek hozzájárulnak a kényelmes pihenéshez és relaxáláshoz. Az ágyhoz tartozik egy teherbíró védőfedél is, amely védelmet nyújt a függőágy anyagának az eső, a nap és más időjárási viszontagságok ellen.
Ez a két személyes függőágy kiváló választás mindazoknak, akik szeretik élvezni a szabadban töltött időt, és igénylik a kényelmes és biztonságos pihenést. Az ágy kiváló minőségű anyagokból készült, és minden olyan kiegészítőt tartalmaz, amelyre szüksége lehet egy kényelmes és relaxáló élményhez.
 
A termék tulajdonságai:
Anyag: mosható, légáteresztő
Méret: 195 x 160 x 40cm
Max teherbírás: 150 kg
Súly: 1,2 kg
Mit rejt a termék doboza?
1 db függőágy
1 db kötelek

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár