Mágikus strandlepedő

5,390.00 Ft

Cikkszám: H-MSL-001 Kategóriák: ,

Leírás

 
 
Ugye te sem szereted, ha a szemcsés homokon kell feküdnöd?. Zseniális kialakításával felülről átereszti a homokot, de azt már nem engedi vissza!. Kiváló minőségű anyagból készül, könnyen tisztítható.. Legyen zavartalan a tengerparti pihenés!.
Itt a nyár, itt a strandszezon!
Úszás után szeretnél relaxálva napozni vagy olvasni a vízparton, de zavar és szúr a sok homokszemcse a strandlepedőn? A Mágikus strandlepedő új technológiájának köszönhetően megszabadít a kellemetlenségektől! Különleges anyaga úgy lett kialakítva, hogy a ráeső homokot, port áteressze, viszont alulról felfelé már nem engedi vissza. A tengerparti nyaralásnál az sem nem probléma, ha a gyerekek ráöntenek valamit a lepedőre, hiszen könnyen mosható, így másnap is használhatjátok, nem kell több lepedővel utaznotok. Jellemzően valami biztosan a szálláson marad, ha a partra indultok, de a nélkülözhetetlen Mágikus lepedőt nem felejted majd ott!
Legyen igazán zavartalan a pihenés!
Hasznos tudnivalók:
Könnyen kezelhető és mosható, ráadásul jó a formatartása és nem gyűrődik, így hasznos tartozéka a családi nyaralásnak a tengerparton.
A lepedő tulajdonságai:

  • Anyaga: poliészter
  • Mérete: kb. 200 x 150 cm

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Mágikus strandlepedő

1831hetfo
1831szerda
 
 

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Átadási ár

Ajánlott eladási ár

Értékesítés kezdete