• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Tisztító fej porszívóhoz – A legkisebb felületekhez!

Tisztító fej porszívóhoz – A legkisebb felületekhez!

6,690.00 Ft

Cikkszám: KBL-114 Kategóriák: , ,

Leírás

  • Minden porszívóhoz!
    Állítható szívási erősség!
    Mindenhová befér!
    A több éve ott álló szöszöket is kiszívja!

    Ezzel a tisztítófejjel gyakorlatilag minden kis lyukat ki tudsz majd porzsívózni! Legyen szó a mosógépedről vagy éppen bármilyen apró résről, garantáltan oda fogsz férni és ki fogod tudni szívni az akár már több éve ott álló, felgyülemlett szöszrengeteget.
    A legtöbbször ezek a gyakorlatilag nem is látható szennyeződések, koszrengeteg okozza az elektronikai készülékek romlását, esetleg a meggyulladását is. A készülékek javítása hatalmas költségekkel járna, a tűzeset veszélyeiről nem is beszélve. Ezzel a csővel ez maximálisan elkerülhető, így a biztonságod is növelheted, a tisztaságon kívül.
    A cső nagyjából 1 méter hosszú, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetlegesen nem érsz el vele valamit, mindenféle nyílást, rést el fogsz vele érni, akár egy kipufogócsőbe is. A termék szívási erőssége állítható, 3 fokozata van, hogy mindenféle résben tökéletesen működjön, megtaláld a megfelelő sebességet.
    Külső és belső használatra is tökéletes. A cső áttetsző, így bármit is szívsz majd fel a csővel, mindent látni fogsz!! Elektronikai készülékünk élettartamának növelése érdekében legalább heti egyszer ki kellene tisztítani a kisebb nyílásokat is.
    Minden porszívóhoz kiválóan alkalmazható! Szellőzőcsövek, szellőzőnyílások, a mosógatógép legkisebb réseinek és gyakorlatilag bárminek a tisztítása még sosem volt ennyire egyszerű!

    Az állítható emelőheveder tulajdonságai:
    – Anyaga: műanyag
    – Mérete: 35 x 6 cm
    – Hossza: ~ 1 m
    – Színe: kék

    Mit rejt a termék doboza?
    1 db Tisztító fej porszívóhoz – A legkisebb felületekhez, résekhez!

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Átadási ár

Ajánlott eladási ár

Értékesítés kezdete