Frizbi SET

2,190.00 Ft

Cikkszám: SEO-3132 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Színes!
Egyszerű szórakozás!
Fejlesztő!
Sok időt töltesz a szabadban? Egy egyszerű szórakozási lehetőséget keresel?
Ez a frizbi szett egy nagyszerű módja annak, hogy a szabadidős tevékenységek során szórakoztató és izgalmas időtöltést biztosítson. A frizbi szett három, könnyű, de tartós frizbit tartalmaz, amelyeket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készítettek. Az ergonomikus kialakítás és a puha tapintású anyagok biztosítják, hogy kényelmesen és hatékonyan használja a frizbit.
A frizbi szett tartós és kopásálló anyagokból készült, amelyek ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyagok könnyű súlyúak, így könnyedén használhatók és hordozhatók. A három frizbi különböző színű, így lehetővé teszi, hogy a játékosok könnyen megkülönböztessék egymástól és a játék során könnyen nyomon követhetők legyenek.
A frizbi szett kiválóan alkalmas a szabadidős tevékenységekre, mint például a parkban vagy a strandon történő játékokra, valamint bármely más alkalomra, ahol a játék és a szórakozás a fő cél. A frizbi kiváló módja annak, hogy fokozza az aktivitást, javítsa az ügyességet és az egyensúlyt, valamint élvezze az időt a szabadban.
A termék tulajdonságai:
– 3 különböző szín
– 3 különböző méret
– Könnyű fogás
– Hordozható
Mit rejt a termék doboza?
1 db Frizbi SET-et.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár