• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • KIWI – Elektromos Grill gyújtó pálca

KIWI – Elektromos Grill gyújtó pálca

4,990.00 Ft

Cikkszám: LEO-6896 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

Elektromos grill öngyújtó.
10 perc alatt parazsat csinál.
Teljesítménye: 550 W.
Hőszigetelt fogantyúval rendelkezik.
Az elektromos grill öngyújtó egy remek választás a grillezés szerelmeseinek, akik nem akarnak sok időt tölteni a parázskészítéssel. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy akár 10 perc alatt parazsat készíts és tüzet gyújts a grillen, így hamarabb kezdheted az igazi sütögetést.
A termék teljesítménye 550 W, ami elegendő ahhoz, hogy megbízhatóan elvégezze a feladatát. A 1,5 méter hosszú kábel segítségével rugalmasan elhelyezheted a készüléket a grill mellett, így nem kell aggódnod a csatlakozó elérhetősége miatt
A fogantyú hőszigetelt, így biztonságosan használhatod a készüléket, és nem kell aggódnod a meleg érintése miatt. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a készülék könnyen kezelhető és hosszú élettartamú, így sokáig élvezheted a grillezés örömeit.
Az elektromos grill öngyújtó használatával időt takaríthatsz meg és kényelmesebbé teheted a grillezést, miközben élvezheted a frissen sütött ételeket. A készülék megbízható és hatékony működése garantált, így biztosan elégedett leszel a vásárlással.
A termék tulajdonságai:
Teljesítmény: 550W
Kábel hossz: 1,5 m
Anyag: rozsdamentes acél
Szín: fekete
Hőszigetelt fogantyú
Parázs akár 10 perc alatt
Mit rejt a termék doboza?
1 db elektromos grill gyújtó

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár