• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Herzberg 4 db egymásra rakható Smart Unlock tároló

Herzberg 4 db egymásra rakható Smart Unlock tároló

4,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3222 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Praktikus!
 Egyedülálló!
 Hatékony megoldás!
Szeretnél elkészített ételeidet praktikusan, átláthatóan tárolni?
A Herzberg 4 darabból álló stackable smart unlock tároló rendszere praktikus és hatékony megoldást nyújt a tárolási igényeidhez. A rendszer egy nagy, 28 literes konténerből és három kisebb, 6,5 literes tárolódobozból áll, melyek egymásra rakhatóak és könnyen tárolhatóak. Az egyedülálló zárrendszer lehetővé teszi, hogy a dobozokat egyszerűen és gyorsan kinyisd és zárd, így biztonságosan tárolhatod bennük a különféle dolgaidat.
A Herzberg tároló rendszer kiváló minőségű, tartós műanyagból készült, így hosszú élettartamot biztosít. A dobozokon található fedelek átlátszóak, így könnyedén megtalálod benne azokat a dolgaidat, amelyeket tárolsz benne. A nagy konténerben két, kihúzható fogantyú található, amelyek lehetővé teszik a könnyű szállítást és mozgatást.
A Herzberg 4 darabból álló stackable smart unlock tároló rendszere ideális választás lehet az otthonod rendszerezéséhez, munkahelyi tároláshoz, utazáshoz vagy bármilyen más tevékenységhez, ahol fontos a dolgaid biztonságos és rendezett tárolása.
A termék tulajdonságai:
– 4 db
– Egyedülálló zárrendszer
– Különböző űrtartalom
– Kiváló minőség
– Tartós
– Anyaga: Műanyag
Mit rejt a termék doboza?
1 db Herzberg 4 db egymásra rakható Smart Unlock tárolót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár