• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Herzberg HG-8071: Elektromos fűtött törölközőtartó

Herzberg HG-8071: Elektromos fűtött törölközőtartó

20,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3253 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Modern!

 Biztonságos!

 Egyszerű telepítés!

Szeretnéd élvezni a meleg és kényelmes törölközők biztosította komfortot minden nap?

A Herzberg HG-8071: Electric Heated Towel Rail egy kiváló minőségű, elektromos fűtésű törölközőtartó, amelyet mindenki számára ajánlunk, aki szereti a kényelmet és a meleget a fürdőszobájában. Ez a modern és elegáns törölközőtartó egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a törölközőid mindig melegek és szárazak legyenek, így élvezheted az otthonod komfortját minden nap.

Az HG-8071 elektromos fűtésű törölközőtartó 4 függő rúddal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy több törölközőt helyezz el egyszerre, és a fűtőelemek kiegyenlített hőeloszlást biztosítanak. Az áramforrásnak köszönhetően a törölközőtartó fűtőberendezése pillanatok alatt felmelegszik, így a törölközőid mindig melegek és kényelmesek maradnak.

A Herzberg HG-8071 elektromos fűtésű törölközőtartó teljes mértékben biztonságos, így nem kell aggódnod a törölközőid megsérülése vagy a tűzveszély miatt. A fűtőelemek kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak, és a tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a rozsdának és a korróziónak.

Az HG-8071 törölközőtartó könnyen és egyszerűen telepíthető, és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármely fürdőszobába beleférjen. A modern és elegáns kialakítás pedig tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobai dekorációhoz.

A termék tulajdonságai:

– Mérete: 56 x 30 x 92 cm

– Elegáns és modern

– Kiegyenlített hőelosztás

– Biztonságos

– Könnyű felszerelés

Mit rejt a termék doboza?

1 db Herzberg HG-8071: Elektromos fűtött törölközőtartót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár