Kisállat hám + gumis póráz, zöld

1,790.00 Ft

Cikkszám: LEO-7096 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

Egyenletes nyomás eloszlás.
Könnyen állítható méret.
Kíméli az állat bőrét.
Kényelmes markolat és állítható hossz.
Ha kutyával vagy macskával szeretsz sétálni, akkor ez a szett tökéletes választás számodra! A hám széles, párnázott kialakítása lehetővé teszi, hogy a nyomás egyenletesen legyen eloszlatva az állat teljes testfelületén, így sokkal kényelmesebbé teszi a sétáltatást, mint a hagyományos nyakörv. Ez különösen fontos a szőrös kedvencek esetében, akiknek hajlamosabbak az irritációkra és a bőrproblémákra.
A hám könnyen állítható, így biztos lehetsz abban, hogy pontosan illeszkedik az állat méretéhez. A műanyag kapcsok könnyen állíthatóak, hogy ne legyenek túl szorosak vagy túl lazák. A hámról könnyedén eltávolítható a póráz egy masszív fém karabinerrel, amely nagyban megkönnyíti a használatát. A póráz hossza állítható 80 és 125 cm között, így a kutyád vagy a macskád nem szorítja meg a kezed, ha hirtelen elkezd futni vagy ugatni valamire.
A póráz kényelmes, puha markolattal van ellátva, amely biztosítja a kéz kényelmét hosszabb séták során is. Ez a szett tökéletes választás azoknak, akik szeretnének biztosítani kedvencük számára a kényelmet és biztonságot a sétáltatás során.
A termék tulajdonságai:
Anyag: műanyag
Póráz hossza: 80 és 125 cm között
Póráz szélessége: 1,5 cm
Minimális hámhossz: 40 cm
Hámhossz max: 50cm
Szín: zöld
Póráz: gumis
Mit rejt a termék doboza?
1 db gumis hám és póráz szett

További információk

Várható idő

Átadási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár