Multifunkcionális 6 az 1-ben kés

2,290.00 Ft

Cikkszám: LEO-7184 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Számos feladatot képes ellátni
 Rozsdamentes acél penge tartós és éles
 Összehajtható kivitel lehetővé teszi a könnyű tárolást és könnyű hordozhatóságot
Fedezd fel a sokoldalú és helytakarékos 6 az 1-ben kés praktikus és kiváló minőségű kialakítását, amely megkönnyíti a munkákat és időt takarít meg!
Ez a multifunkcionális 6 az 1-ben kés egy rendkívül sokoldalú eszköz. Az összehajtható kivitelnek köszönhetően helytakarékos és könnyen tárolható, és kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik. A kés ergonomikus fogantyúja kényelmes használatot biztosít, míg az éles pengék precíz és hatékony vágást tesznek lehetővé.
Funkciók:
– Csavarhúzó: Az egyik végén található csavarhúzó fej lehetővé teszi különböző méretű csavarok meghúzását vagy meglazítását.
– Sörnyitó: A kés másik végén elhelyezett sörnyitó funkcióval könnyedén nyithatja ki a sörösüvegeket bármikor és bárhol.
– Kulcstartó: Az eszközön található kulcstartó lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek a kulcsai, így soha többé nem kell keresgélnie utánuk.
– Kés lapos pengével: Az egyik oldalon lapos pengével rendelkező kés lehetővé teszi a csomagolások felvágását, az apróbb vágási feladatok elvégzését és más hasznos munkák végzését.
– Recés pengével: A másik oldalon recés pengével ellátott kés alkalmas szalagok vágására, kötelek levágására vagy más precíziós vágási feladatokra.
– Üvegtörő: Az eszköz egyik végén található üvegtörő funkcióval könnyedén betörheti az üvegablakokat vészhelyzetekben vagy más szükséges helyzetekben.
A termék tulajdonságai:
Anyaga:  Fém
Méretei: 2 x 7 cm
A csomag tartalma:
– 1 db  6 az 1-ben kés

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár