• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Cenocco CC-9110: Hosszabbítható nyelű haj- és testápoló készlet

Cenocco CC-9110: Hosszabbítható nyelű haj- és testápoló készlet

5,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3426 Kategóriák: , ,

Leírás

 Praktikus!

 Hatékony!

 Sokoldalú!

Hatékony és praktikus szőrtelenítő eszközt keresel? Kényelmes, egyszerű megoldásra vágysz?

A Cenocco CC-9110: Hosszabbítható nyelű haj- és testápoló készlet egy kiváló minőségű, sokoldalú és praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a szőrtelenítést és a hajvágást bármilyen testrészen. Az eszköz kiterjeszthető markolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi az olyan nehezen elérhető területek könnyű hozzáférését, mint a hát vagy a lábak.

Az eszköz számos tartozékkal rendelkezik, beleértve a hajvágó fejet, a borotvafejet és a szőrtelenítő fejet is. A hajvágó fej állítható hosszúságú, így a felhasználó könnyen választhatja ki a kívánt hajhosszt, míg a borotvafej sima és kényelmes borotválkozási élményt nyújt.

A szőrtelenítő fej alkalmas a test számos területének sima és hatékony szőrtelenítésére, beleértve a lábakat, a karokat és a bikinit is. Az eszköz ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes és stabil fogást, így az eszköz könnyen használható.

A Cenocco CC-9110: Hosszabbítható nyelű haj- és testápoló készlet egy könnyen tisztítható, tartós és hosszú élettartamú eszköz, amelyet nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlunk. Az eszköz akkumulátorral működik, amely hosszú üzemidőt biztosít, és a készletben található töltőállvány segítségével gyorsan és egyszerűen újratölthető.

A termék tulajdonságai:

– Akkumulátoros működés

– Hosszú üzemidő

– Számos tartozékkal kiegészítve

– Nehezen elérhető területekhez is könnyű hozzáférést biztosít

Mit rejt a termék doboza?

1 db Cenocco CC-9110: Hosszabbítható nyelű haj- és testápoló készletet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár