• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpa

Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpa

8,090.00 Ft

Cikkszám: SEO-3504 Kategóriák: , ,

Leírás

 Stílusos!
 Könnyű kezelés!
 360 fokban fordítható!
Könnyen használható lámpát keresel, amely megvilágít bármilyen szobát?
A Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpa egy innovatív és stílusos lámpa, amely lehetővé teszi az otthonunk vagy munkahelyünk elegáns megvilágítását bármely helyiségben, anélkül, hogy aggódnunk kellene a hosszú vezetékek miatt.
Ez a modern és letisztult stílusú lámpa könnyű és hordozható, így bárhova magunkkal vihetjük, akár a hálószobába, nappaliba, vagy akár az irodába is. A Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpa egy lítiumion-akkumulátorral működik, amely körülbelül 4-6 órányi használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor USB csatlakozón keresztül tölthető fel, így bármely USB-porttal ellátott eszközzel töltődhet.
Az eszköz beépített LED világítással rendelkezik, amely könnyen állítható a fényszint beállításához. A lámpa feje 360 fokban elforgatható, így könnyedén irányíthatjuk a fényt oda, ahová szeretnénk. A lámpa nagyobb stabilitásának érdekében a láb alján található egy anti-slip bevonat, ami megakadályozza a csúszást és az esetleges sérüléseket.
A Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpa könnyen kezelhető és bekapcsolható, csak érintsük meg a lámpa tetejét, hogy bekapcsoljuk vagy kikapcsoljuk a lámpát. Ez az eszköz kiválóan alkalmas olvasáshoz, íráshoz, munkához vagy csak egy kellemes hangulatvilágításhoz. Az eszköz magassága állítható, így a megfelelő magasságban állíthatjuk be, hogy megfeleljen a személyes preferenciáinknak.
A terméktulajdonságai:
– Innovatív
– Elegáns
– Vezeték nélküli
– Hordozható
– Hosszú élettartam
– Lámpafej 360 fokban forgatható
– Anti-slip bevonat
– Magasság: 140 cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Genius Ideas Vezeték nélküli LED Állólámpát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár