• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Frottír konyharuha szett, 3 db 30×50 cm

Frottír konyharuha szett, 3 db 30×50 cm

Cikkszám: LEO-7495 Kategóriák: , , ,

Leírás

Kiváló minőségű frottír anyag: Kiváló minőségű pamutból készült.
Praktikus méret: 30×50 cm-es méret ideális konyhai feladatokhoz.
Könnyű és hatékony: Puha és könnyű, mégis hatékony tisztítás.
Stílusos és választékos: Gazdag színválaszték a konyha dekorációjához.
Fedezd fel az új, lenyűgöző konyharuhánkat, amely a legjobb minőségű frottír anyagból készült! Ez a kiváló minőségű konyharuha garantáltan nagy hasznodra lesz konyhádban!
A konyharuha tökéletes méretű, mindössze 30×50 cm, így ideális az otthoni konyhai teendőkhöz. Bár kicsi mérete ellenére is lenyűgözően hatékony, és hihetetlenül sokoldalú. Vásárlóink imádni fogják, hogy a konyharuhánk kiváló minőségű pamut anyagból készült, amely puhaságot és tartósságot biztosít egyaránt.
Ez a konyharuha mindennapi használatra lett tervezve, és kiemelkedően könnyű használni. Legyen szó edények szárazra törléséről, asztalterítő letörléséről vagy a kezed tisztán tartásáról főzés közben, a kütyü minden feladatot könnyedén teljesít. A frottír anyag 360g/m2-es súlyával tökéletes egyensúlyt biztosít a puhaság és a hatékonyság között.
A termék nem csak rendkívül praktikus, hanem stílusos is. Elérhető egy csodálatosan gazdag színválasztékban, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszd a konyhádhoz legjobban illőt. Hozd be a frissességet és az eleganciát a konyhai környezetedbe, miközben megőrzöd a funkcionalitást és a minőséget.
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd ezt a kivételes konyharuhát! Vásárold meg még ma, és tapasztald meg az élet könnyedségét és stílusát az otthonodban!
A termék tulajdonságai:
Termék: Konyharuha, Frottír
Méret: 30×50 cm
Anyaga: Pamut
Súly: 360g/m2
Mit rejt a termék doboza?
3 db pamut frottír konyharuha

További információk

Választék

, , , , , , , ,

Várható idő

,

Ajánlott eladási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar