Mamamemo fa játék mérőléccel

3,190.00 Ft

Cikkszám: SEO-3515 Kategóriák: , ,

Leírás

  3 éves kortól ajánlott!

  Játszva tanulás!

  Készségfejlesztő játék!

A Mamamemo Fa játék, mérőléccel egy kiváló minőségű, pedagógiai értéket hordozó játékeszköz, amely a gyermekeknek segít megérteni és gyakorolni a méréseket és számolást. Ez a játék ideális választás az óvodai és iskolai környezetben, valamint otthoni játékhoz is.

A mérőléc egy hosszú és tartós fa deszkából készült eszköz, amely pontosan méri a távolságot és hosszúságot. A deszka két oldalán jól látható, megnövelt skálázás található, amely centiméterekben és hüvelykben mutatja a méreteket. A skála könnyen olvasható, így a gyermekek egyszerűen megérthetik és használhatják. A játék izgalmas és interaktív módja a mértékegységek, a számok és a vizuális differenciálás tanulásának.

A Mamamemo Fa játék, mérőléccel nemcsak az alapvető matematikai készségeket fejleszti, hanem segít a finommotoros képességek fejlesztésében és a problémamegoldó készségek kialakításában is. A gyermekek örömmel játszanak ezzel a játékkal, miközben képesek felfedezni, vizsgálni és tanulni a mértékegységekről és a számokról.

A Mamamemo Fa játék, mérőléccel kiváló minőségű anyagokból készül, biztonságos és tartós. A fa anyag természetes és környezetbarát, ami hosszú élettartamot biztosít a játéknak. 

Összességében a Mamamemo Fa játék mérőléccel egy remek választás a gyermekek oktatásának és szórakoztatásának kombinálására. Ez a játék fejleszti a matematikai, finommotoros és problémamegoldó készségeket.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: fa

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Mamamemo fa játékot mérőléccel.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár