• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Mamamemo összehajtható fa játék vonalzó

Mamamemo összehajtható fa játék vonalzó

3,790.00 Ft

Cikkszám: SEO-3519 Kategóriák: , ,

Leírás

 Kiváló minőségű fa anyagból készült!
 Összehajtható és könnyen tárolható!
 Szórakozás és tanulás egyszerre!
A Mamamemo összehajtható fa játék vonalzó egy kiváló minőségű és kreatív játékeszköz, amely ideális választás minden kisgyermek számára, aki szeret játszani és felfedezni a világot. Ez a vonalzó egyedi tulajdonságai és összehajtható kialakítása révén különleges élményt nyújt a gyermekeknek.
A vonalzó teljes egészében fa alapanyagból készül, amely tartós és környezetbarát. A fa felhasználása biztosítja a játék vonalzó hosszú élettartamát és ellenálló képességét a mindennapi játék során. A sima felület és az alapos kidolgozás lehetővé teszi a könnyű kezelést és a biztonságos használatot a gyerekek számára.
A Mamamemo összehajtható játék vonalzó különlegessége, hogy könnyen összecsukható és összeállítható. Ezáltal rendkívül helytakarékos, és ideális utazásokhoz vagy tároláshoz. A vonalzó kinyitásával a gyermekek számára lehetőség nyílik a hosszúságok és szögek felfedezésére, ami segít fejleszteni a matematikai és geometriai készségeiket.
A Mamamemo összehajtható fa játék vonalzó univerzálisan használható, és alkalmas a különböző játékokhoz és tevékenységekhez. A gyermekek szabadon kifejezhetik kreativitásukat és építhetnek rajta keresztül különböző formákat és mintákat. Emellett hasznos eszköz lehet a rajzoláshoz, festéshez és kézműves tevékenységekhez is.
Segít a matematikai és geometriai készségek fejlesztésében. Rugalmasan használható kreatív játékeszközként.
A Mamamemo összehajtható fa játék vonalzó a gyermekek számára izgalmas és tanulságos játékélményt kínál, miközben segíti a kreativitásuk és tanulásuk.
Termék tulajdonságai:
Anyaga: fa
Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Mamamemo összehajtható fa játék vonalzót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár