Herzberg Felmosó (Spray)

3,790.00 Ft

Cikkszám: SEO-3653 Kategóriák: , ,

Leírás

 Innovatív!
 Praktikus!
 Kényelmes!
Szeretnéd ha otthonod mindig tiszta és ragyogó lenne?
A Herzberg Felmosó (Spray) egy innovatív és praktikus eszköz, amely megkönnyíti a padlók hatékony tisztítását. Ez a kiváló minőségű eszköz kombinálja a mop és a vízspray funkciót, lehetővé téve a gyors és hatékony takarítást egyetlen mozdulattal.
Ez a padlómopp rendelkezik egy tartállyal, amelyben vizet vagy tisztítószert lehet tárolni. A praktikus permetező mechanizmus lehetővé teszi, hogy a felületre közvetlenül permetezze a vizet vagy a tisztítószert, miközben egyszerűen és kényelmesen mozog a szobában. Csak egyszerűen nyomja meg a markolaton található gombot, és azonnal permetezni kezd a mopp vége.
Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes fogást biztosít, így hosszabb időn át is fáradtság nélkül tudja használni. Az állítható teleszkópos nyél lehetővé teszi, hogy a mopphoz könnyen illeszkedjen a te testmagasságodhoz, ezáltal optimális kényelmet biztosítva. Ezenkívül a mop fej 360 fokban forgatható, így könnyen hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez és a sarkokhoz is.
A Herzberg Felmosó (Spray) két részből áll: a mikroszálas mop fejből és az állítható spray markolatból. A mikroszálas mop fej rendkívül hatékonyan tisztítja meg a padlókat, mivel a finom szálak képesek hatékonyan felvenni a port, a szennyeződéseket és a foltokat is. A nedves és száraz felületeken is hatékonyan használható, így ideális mindenféle kemény padlóhoz, beleértve a fa, laminált, csempe és linóleum padlókat is.
A termék tulajdonságai:
– Kettő ez egyben funkció
– Permetező mechanizmus
– Tartály kapacitás
– Ergonomikus kialakítás
– Állítható teleszkópos nyél
– 360 fokban forgatható mop fej
– Mikroszálas mop fej
– Univerzális használat
– Tartósság
– Egyszerű használat
Mit rejt a termék doboza?
1 db Herzberg Felmosót (Spray).

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár