Yato rabitzfogó

3,690.00 Ft

Cikkszám: SEO-3609 Kategóriák: ,

Leírás

 Magas minőségű!
 Kényelmes fogás! 
 Gyors és hatékony munka!
A Yato rabitzfogó egy magas minőségű fogóeszköz, amelyet kifejezetten a rácsos dróthálók könnyű és hatékony rögzítésére terveztek. Ez a fogó ideális választás minden olyan személy számára, aki olyan munkálatokkal foglalkozik, mint a kerítések építése, a dróthálók rögzítése vagy az általános szerelési feladatok.
A Yato rabitzfogó kiemelkedő minőségű anyagok felhasználásával készül, hogy hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítson. Az erős, tartós acélból készült fogó markolatán kényelmesen és biztonságosan tarthatja a kezét munka közben. A fogó precíziós kialakítása lehetővé teszi a pontos és erőteljes fogást, ami megkönnyíti a dróthálók rögzítését és a szükséges munkafolyamatok elvégzését.
A Yato rabitzfogó képes könnyedén megragadni a dróthálókat, és szilárdan tartani őket a megfelelő pozícióban. A fogó kialakításának köszönhetően az erő eloszlik a fogó karmok mentén, csökkentve ezzel a dróthálók megrongálódásának kockázatát. Ezzel a fogóval gyorsan és hatékonyan rögzítheti a rabitzot, minimalizálva a lerakódást és a hibás rögzítést.
Termék tulajdonságai:
Anyaga: Acél
Mérete: 275 mm
Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Yato rabitzfogót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár