• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Genius Ideas Frissen tartó fedél dátum szabályozóval (4 darab)

Genius Ideas Frissen tartó fedél dátum szabályozóval (4 darab)

5,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-3665 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Praktikus!
 Különleges funkcióval ellátva!
 Megbízható!
Ne hagyd, hogy feleslegesen pazarolódjon az ételed!
Búcsút inthetsz a felesleges élelmiszerpazarlásnak ezekkel a forradalmi fedőkkel, amelyek hosszabb ideig frissen tartják az ételmaradékokat és hozzávalókat. Egyetlen ujjlenyomással létrehozhatod a vákuumszellőztetést, amely azonnal átalakítja bármely táladat kényelmes tárolóedénnyé.
A Genius Ideas Frissen tartó fedél dátum szabályozóval (4 darab) rendkívül praktikusak és megkönnyítik a konyhai rutinodat. Egyedi funkcióval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a lejárati vagy a felhasználhatósági dátum beállítását mindegyik fedőhöz, így könnyedén nyomon követheted az ételállományodat és sosem felejted el a tárolt ételeket. Ez a funkció különösen hasznos a fagyasztott termékek esetében, így tökéletes áttekintést nyújt a fagyasztód tartalmáról.
Minőségre tervezve készültek a fedők, és alkalmasak mind a fagyasztóhoz, mind a mosogatógéphez, -20 °C-tól +70 °C-ig terjedő hőmérsékleten. Tartós ABS és TPU anyagból készülnek, így hosszan tartó teljesítményt és megbízható frissességtartást garantálnak.
Több méretben érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző tárolási igényeknek. Válassz a négy rendelkezésre álló átmérő közül: 10 cm, 16 cm, 21 cm és 27 cm. Legyen szó kis adag vagy nagy étel tárolásáról, nálunk megtalálod a megfelelő méretet.
A termék tulajdonságai:
– Strapabíró
– 4 féle méret
– Tartós anyag
– Hosszan tartó teljesítmény
– Megbízható
Mit rejt a termék doboza?
1 db Genius Ideas Frissen tartó fedelet dátum szabályozóval (4 darab).

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár