• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Szellőzőrácsra helyezhető mágneses telefon tartó

Szellőzőrácsra helyezhető mágneses telefon tartó

4,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-3705 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Gyorsan és egyszerűen rögzíthető!
 Elegáns és praktikus egyszerre!
 Tartós és erős mágnessel!
Az innovatív szellőzőrácsra helyezhető mágneses telefon tartó a modern életstílus kényelmét és funkcionalitását hozza el a mindennapi vezetésedhez. Ez az elegáns és praktikus kiegészítő lehetővé teszi, hogy biztonságosan és kényelmesen használhasd a telefonodat vezetés közben.
A mágneses telefon tartó kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű rögzítést a gépjárműved szellőzőrácsához, anélkül hogy bármilyen további szerelésre vagy eszközre lenne szükség. A tartó erős mágneses mechanizmusa biztosítja, hogy a telefonod szilárdan és stabilan rögzüljön, még akkor is, ha egyenetlen úton közlekedsz.
A termék kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj az összes telefonfunkcióhoz vezetés közben. A mágneses tartó nem akadályozza a telefonod töltését, így a vezetés során is képes vagy folyamatosan tölteni a készülékedet. Ezenkívül a tartó speciális kialakításának köszönhetően a telefonod hangszórója és mikrofonja is szabadon használható marad, így zavartalanul beszélhetsz vagy hallgathatsz hívásokat vezetés közben.
Ha az autóban való vezetés közben szeretnéd kényelmesen és biztonságosan használni a telefonodat, akkor a szellőzőrácsra helyezhető mágneses telefon tartó tökéletes választás. Szabad kezet ad és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a telefonod, miközben koncentrálsz a vezetésre.
Termék tulajdonságai:
Anyaga: műanyag (ABS) és mágnes
Méretek: 63×45 mm
Szín: fekete és arany
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab szellőzőrácsra helyezhető mágneses telefon tartót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár