Mini USB autós töltő

3,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3707 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Kiváló minőségű anyagokból készült!
 Használata rendkívül egyszerű!
 Elengedhetetlen kelléke a hosszú utazásoknak!
A Mini USB autós töltő a kényelmes és praktikus megoldás, amellyel biztosíthatod az okostelefonod, tableted vagy más mini USB-aljzattal rendelkező eszközöd töltését az autódban. Ez a kompakt és könnyen hordozható kiegészítő elengedhetetlen a hosszabb utazások során, valamint ideális választás mindennapi használatra is.
A Mini USB autós töltőt egyszerűen csatlakoztathatod az autó szivargyújtójába, így áramforrást biztosítva az eszközödnek. A töltő rendelkezik egy Mini USB csatlakozóval, amelyet széles körben támogatnak a különböző eszközök, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket, GPS-eket, MP3 lejátszókat és sok más eszközt.
A töltő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az autóban, és könnyen hozzáférhetővé teszi a töltőportot. Emellett a töltő beépített védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túláramvédelem és rövidzárlatvédelem, amelyek megakadályozzák az eszköz túltöltését vagy károsodását.
Legyen szó hosszú utazásról vagy mindennapi ingázásról, a Mini USB autós töltő biztosítja, hogy eszközeid mindig töltve legyenek, így folyamatosan kapcsolatban maradhatsz a világgal. Ne aggódj a lemerült akkumulátor miatt, hanem élvezd a zavartalan használatot az autóban az autós töltővel.
Fontos megjegyzés: A mini USB autós töltő kizárólag mini USB aljzattal rendelkező eszközökkel kompatibilis. Ellenőrizd az eszközöd kompatibilitását, mielőtt használnád.

Termék tulajdonságai:

Kimeneti feszültség: 5V
Maximális kimeneti áram: maximum 2A
Vezeték hossza: 120 cm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Mini USB autós töltőt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár