• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • 2K HD webkamera beépített mikrofonnal és állítható fénnyel

2K HD webkamera beépített mikrofonnal és állítható fénnyel

3,190.00 Ft

Cikkszám: TLS-018 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

  Beépített zajszűrő technológia!
  Állítható színű világítás!
  Magas, részletgazdag felbontás!
Fedezd fel a kivételes minőségű videohívások és online közvetítések új szintjét a 2K HD webkamerával, amely beépített mikrofonnal és állítható fénnyel rendelkezik. Ez a kamera minden tekintetben lenyűgöző teljesítményt nyújt, hogy valósághűbb és élvezetesebb élményben részesülj a kommunikációban és a tartalom megosztásában.
A kamera 2K felbontása a legapróbb részleteket is éles és tiszta képpel rögzíti. Bármit is csinálj a webkamera előtt, legyen szó videohívásról, videókonferenciáról vagy online játék közvetítéséről, a részletgazdag és valósághű kép megörökíti a valódi éned.
Az integrált mikrofon kiváló minőségű hangrögzítést biztosít. Élvezd a tiszta és érthető hangátvitelt, és felejtsd el a külső mikrofon használatát. A beépített zajszűrő technológia gondoskodik arról, hogy a környezeti zajok minimálisra csökkenjenek, így a hangod mindig kiemelkedik a tömegből.
A webkamera további különleges jellemzője az állítható fényárnyalat funkció. A beépített világítás lehetővé teszi, hogy optimális fényviszonyokat teremts a videofelvétel vagy az élő közvetítés során. Állítsd be a megfelelő fényárnyalatot az adott környezeti viszonyokhoz, így mindig ragyogó és jól látható leszel, még rosszabb fényviszonyok között is.
A kamera rendkívül egyszerű használni. Csak csatlakoztasd a számítógépedhez vagy laptopodhoz az USB csatlakozón keresztül, és azonnal kezdheted a felvételt vagy a közvetítést. Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel.
Termék tulajdonságai:
Felbontás: 2592 x 1944 1080p
Videó képkockasebessége: 2K / 30FPS
Felvett kép szöge: 95°
Forgathatóság: 360°
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab 2K HD webkamerát és 1 darab USB kábelt.

További információk

Várható idő

Átadási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár