• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Extol teleszkópos mellévágó ágvágó gumírozott fogantyúval 670-940 mm

Extol teleszkópos mellévágó ágvágó gumírozott fogantyúval 670-940 mm

7,490.00 Ft

Cikkszám: TLS-026 Kategóriák: , ,

Leírás

 Kiváló minőségű anyagokból készült!

 Állítható hosszal!

 Pontos vágást eredményez!

A Extol teleszkópos ágvágó egy kiváló minőségű kerti szerszám, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony ágvágást. Ez a teleszkópos ágvágó tökéletes választás minden olyan feladathoz, amely magasabb vagy nehezen elérhető ágak levágását igényli.

Az ágvágó hossza állítható 670 és 940 mm között, így alkalmazkodik a különböző méretű ágakhoz és a felhasználó magasságához is. Ez a funkció lehetővé teszi a rugalmas használatot, és megkönnyíti a munkavégzést olyan területeken is, ahol a hagyományos ágvágók korlátozottan használhatók.

A teleszkópos nyél kiváló minőségű alumíniumból készült, így könnyű és egyidejűleg erős. Ez a szerkezet lehetővé teszi a pontos és erőteljes vágást, anélkül hogy túlzott erőfeszítést igényelne. Az alumínium anyag továbbá ellenáll az időjárási hatásoknak és a rozsdásodásnak, ezért hosszú élettartammal rendelkezik.

Az ágvágó kése erős és éles acélból készült, ami lehetővé teszi a hatékony vágást és a pontos vágási eredményeket. A gumírozott fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ami fontos a hosszabb munkaidő alatt is. Ez a fogantyú csökkenti a kéz és az ujjak fáradtságát, és megakadályozza az esetleges kényelmetlenségeket vagy csúszást a használat során.

Az Extol teleszkópos ágvágó ideális eszköz kertészeti munkákhoz, ápoláshoz és számos egyéb feladathoz, amelyek ágvágást vagy magasabb ágak elérését igénylik. A könnyen állítható hosszúság és a strapabíró, kényelmes kialakítás a felhasználói élményt helyezi előtérbe, és lehetővé teszi a hatékony és eredményes munkavégzést.

Termék tulajdonságai:

Vágóképesség: max. 45 mm

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Extol teleszkópos ágvágót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár