Izoxis K27 férfi okosóra

12,990.00 Ft

Cikkszám: TLL-049 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Stílusos kiegészítő!

 Telefonos alkalmazással!

 Lépésszámláló funkcióval!

Az Izoxis K27 férfi okosóra a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Ez a lenyűgöző okosóra tökéletesen illeszkedik a modern férfiak igényeihez, akik szeretnék stílusukat és technológiai lehetőségeiket egyesíteni egyetlen kiegészítőben.

Az Izoxis K27 egy elegáns és időtálló kialakítással rendelkezik, amely egyszerre modern és klasszikus. A szilikon erős és tartós, és az óra a precíziós kidolgozásnak köszönhetően magas minőségű megjelenést biztosít. Az óra fekete szíjjal és fekete számlappal rendelkezik, amely elegáns kontrasztot teremt.

Az Izoxis K27 azonban nem csak egy szép óra. Ez egy intelligens eszköz, amely számos funkciót kínál a mindennapi életben. Az okosóra csatlakoztatható okostelefonhoz, és lehetővé teszi az értesítések fogadását, mint például hívások, üzenetek vagy naptári események. Emellett számos egészségügyi és fitneszfunkcióval rendelkezik, mint például a pulzusmérés, a lépésszámláló, amelyek segítenek nyomon követni a testmozgását és egészségét.

Az Izoxis K27 kijelzője könnyen olvasható, és érintésérzékeny felülettel rendelkezik, ami egyszerű és intuitív navigációt tesz lehetővé. Az óra rendelkezik beépített akkumulátorral, amely hosszú üzemidőt biztosít, és könnyen tölthető USB-kábellel.

Ez az okosóra tehát nem csak a pontos időt jelzi, hanem a mindennapi életben is segít a feladatok elvégzésében és a stílus fenntartásában. Az Izoxis K27 férfi okosóra tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és a stílust egyetlen elegáns kiegészítőben.

Termék tulajdonságai:

Szín: fekete

Bluetooth verzió: 5.0

Akkumulátor: 400 mAh

Üzemidő: 5-7 nap (a GPS funkció használatának gyakoriságától függően)

Töltési idő: 2 óra

Vízállóság: IP67

Szíj anyaga: szilikon

Csukló kerülete: 125 mm-től 195 mm-ig

Szíj szélessége: 2,2 cm

Kompatibilitás: minden okostelefon Android (5.0 verziótól) és iPhone (iOS 10.0 verziótól)

Alkalmazás: DaFit, lengyelül működik

Méretei: 5,5 x 5 cm

Súlya: 66 g

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Izoxis K27 férfi okosórát és 1 darab mágneses töltő kábelt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár