• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Cheffinger air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő 4.5 L

Cheffinger air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő 4.5 L

15,890.00 Ft

Cikkszám: TLS-033 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 4.5 literes kapacitás!
 Digitális kijelzővel!
 Előmelegítési funkcióval!

A Cheffinger Air Fryer egy modern és innovatív olaj nélküli sütő, amelynek kapacitása 4,5 liter. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy egészséges és ízletes ételeket készítsenek a forró levegő technológiájának segítségével.
Az Air Fryer egy kiváló alternatíva az hagyományos olajsütőknek, mivel minimális mennyiségűt vagy egyáltalán nem szükséges olajat használni a sütéshez, ami lehetővé teszi, hogy az ételek ropogósak és ízletesek legyenek, miközben kevesebb zsírt és kalóriát tartalmaznak.
A 4,5 literes kapacitásnak köszönhetően elegendő hely van az étel elkészítéséhez egyszerre, így könnyedén készíthetünk nagyobb adagokat is. A készülék digitális vezérlőgombbal és kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és pontos beállításokat. Különböző hőmérséklet- és időbeállítások közül választhatunk, hogy minden étel tökéletesen elkészüljön.
A Cheffinger Air Fryer gyors és hatékony sütést biztosít. Az előmelegítési idő rövid, így gyorsan nekiláthatunk a főzésnek. A készülék speciális légáramlási rendszere egyenletes hőeloszlást eredményez, így az ételek minden oldalról egyformán átsülnek. Ez garantálja, hogy a fogások kívül ropogósak, belül pedig puha és ízletesek legyenek.
A készülék kompakt mérete pedig lehetővé teszi, hogy kis helyen is tárolható legyen a konyhában.
Összességében a Cheffinger Air Fryer egy kiváló választás azok számára, akik egészséges és ízletes ételeket szeretnének készíteni minimális olajhasználattal. Könnyen használható, gyors és hatékony, valamint könnyen tisztítható.
Ezzel a készülékkel könnyedén felfedezhetjük a forró levegővel sütés előnyeit és élvezhetjük az ízletes ételeket anélkül, hogy lemondanánk a ropogós textúráról és az ízekről.
Kérünk vedd figyelembe, hogy a vegyes beszállítás miatt a termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra!
Termék tulajdonságai:
Márkanév: Cheffinger
Szín: véletlenszerűen kerül kiválasztásra
Űrtartalom: 4,5L
Teljesítmény: 1400W
Ventilátor: 9P
Max hőmérséklet: 200°C
Tekercsek száma: 4 tekercs
Mérete: 27cm x 31cm
Előre beállított menü: 8 Beállítás
Automatikus előfűtés: Igen
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Cheffinger air fryer, forró levegős olaj nélküli sütőt 4.5 literes kapacitással, véletlenszerűen kiválasztott színben és .

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár