• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Royalty Line fekete színű márványozott sütőedény fedővel

Royalty Line fekete színű márványozott sütőedény fedővel

12,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3882 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Könnyen tisztítható, mosogatógépben is elmosható!

 Bármilyen hőforráson működik!

 Kellemes tapintású fogantyúk!

A Royalty Line fekete színű márványozott sütőedény fedővel olyan kiváló minőségű és stílusos konyhai eszköz, amely lenyűgözi a szakácsokat és otthoni séfeket egyaránt. Ez a sütőedény ideális választás minden olyan étel elkészítéséhez, amelyet hosszú időn át szeretnénk lassan, alacsony hőfokon sütni vagy párolni.

Az edényt magas minőségű alumíniumból készítették, ami kiemelkedő hőelosztást és hőmegtartást eredményez. Ez azt jelenti, hogy az étel egyenletesen melegszik fel és elkészül, így elkerülhető a túlságosan megsült vagy égetett részek kialakulása. Az alumínium anyagból készült edények könnyűek és tartósak, így hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak.

A sütőedény felületét elegáns fekete színű márványozott bevonattal látták el, amely nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós is. Ez a bevonat megakadályozza az étel odaégett részeinek lerakódását az edény falán, így a tisztítása is könnyű és egyszerű. A márványozott bevonat továbbá minimalizálja a szükséges olaj vagy zsiradék mennyiségét az étel elkészítése során, így egészségesebb ételek készíthetők vele.

A sütőedényhez tartozik egy praktikus fedő is, amely segít megtartani az étel ízét és nedvességét, valamint csökkenti a kiszáradás veszélyét. A fedő fogantyúja hőálló anyagból készült, így könnyedén kezelhető és biztonságosan mozgatható.

A Royalty Line fekete színű márványozott sütőedény ideális választás minden konyhába, mert megfelelő méretével tökéletesen alkalmas nagyobb adagok elkészítésére is. Legyen szó húsokról, halakról, zöldségekről vagy egyéb ínycsiklandozó fogásokról, ez a sütőedény biztosítja a tökéletes eredményt.

Bízz a Royalty Line minőségében és stílusában, és tedd sütési és főzési élményedet még sikeresebbé ezzel a fekete színű márványozott sütőedénnyel!

Termék tulajdonságai:

Mérete: 40,00 cm x 23,00 cm x 13,00 cm

Űrtartalom: 5l

Anyaga: Alumínium

Belső anyag: márvány

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Royalty Line fekete színű márványozott sütőedényt fedővel.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár