• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütő 28 cm

Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütő 28 cm

5,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-3883 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Tapadásmentes felület!

 Indukciós, kerámialapos és elektromos főzőlapon is használható!

 Tisztán tartása egyszerű!

A Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütő egy kiváló minőségű és stílusos eszköz a konyhában, amely megkönnyíti a tökéletes palacsinták készítését. A palacsintasütő 28 cm-es átmérővel rendelkezik, ideális méretű palacsinták elkészítéséhez.

A palacsintasütő bevonata különleges márvány hatást kelt, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot és hatékony hőeloszlást is garantál. A márvány bevonat ellenáll az égési foltoknak és karcolásoknak, így könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az alumínium öntvény anyagból készült palacsintasütő gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít, így gyorsan felmelegszik, és az elkészült palacsinták egyenletesen sült, aranyszínűek lesznek. A tapadásmentes felület révén nem kell aggódnod a palacsinták széttörése vagy a ragacsos maradék miatt.

A Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütő ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. A fogantyú hőálló anyagból készült, így nem melegszik fel, és biztos fogást biztosít akkor is, amikor a palacsintákat fordítod.

Ez a palacsintasütő könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben. Az időtálló és tartós kivitelezésének köszönhetően hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

A Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütő tökéletes választás azoknak, akik szeretik a tökéletesen elkészült, tapadásmentes palacsintákat, és egy minőségi és stílusos konyhai eszközt szeretnének használni.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: alumínium

Bevonat felülete: márvány bevonat

Méret: 28 cm

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Royalty Line márvány bevonatos palacsintasütőt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár