• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Royalty Line 6 részes rozsdamentes edénykészlet

Royalty Line 6 részes rozsdamentes edénykészlet

16,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-3886 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Rozsdamentes acélból készült!
 Stílusos és modern kialakítású!
 Egyszerűen tisztán tartható!
A Royalty Line 6 részes rozsdamentes edénykészlet tökéletes választás minden háztartás számára, ahol a minőség és a funkcionalitás kiemelt fontossággal bír. Ez a készlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely tartósságot és hosszú élettartamot garantál.
A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt konyhai edényeket, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan készíthetünk finom ételeket. A 6 részes szett magában foglal 3 darab lábast és 3 darab fedőt, így minden főzési feladatra találunk megfelelő méretű edényt.
A rozsdamentes acél anyag kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, így az ételek egyenletesen melegednek fel és nem égnek le. Emellett könnyen tisztítható, és ellenáll a karcoknak és a foltoknak, így hosszú távon is megőrzi szép megjelenését.
A készlet edényeinek fogantyúi hőálló anyagból készültek, így biztonságosan és kényelmesen kezelhetők. A tartós üvegfedők lehetővé teszik az étel folyamatos megfigyelését a főzés során, miközben a hő és a nedvesség a fazékban marad.
Ezek az edények sokoldalúan használhatók, legyen szó főzésről, párolásról vagy sütésről. A készlet stílusos és modern kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhai környezetbe.
Válassza a Royalty Line 6 részes rozsdamentes edénykészletet, és tapasztalja meg a professzionális minőséget és kifinomultságot minden főzési kalandban. Ez az edénykészlet segítségével könnyedén elkészítheted kedvenc ételeid és élvezheted a gasztronómiai élményt a saját otthonodban.
Termék tulajdonságai:
Anyaga: Rozsdamentes acél
Edények kapacitásai: 4.5 L / 6 L / 8 L
Mit rejt a termék csomagolása?
1 db 4,5 literes, 26x11cm átmérőjű edényt, 1 db 6 literes, 28x12cm átmérőjű edényt, 1 db 8 literes, 30x13cm átmérőjű edényt és 3 darab fedőt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár