• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Érintés nélküli infravörös lázmérő LED digitális kijelzővel

Érintés nélküli infravörös lázmérő LED digitális kijelzővel

7,890.00 Ft

Cikkszám: SEO-3840 Kategóriák: ,

Leírás

 Egy pillanat alatt megtörténik a mérés!
 Nem csak testhőmérsékletet, hanem más felületek hőmérsékletét is leméri!
 Nagy mérési pontossággal dolgozik!
Az érintés nélküli infravörös lázmérő LED digitális kijelzővel egy innovatív és kényelmes megoldást kínál a testhőmérséklet mérésére. Ez a modern eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan megmérd a testhőmérsékletet anélkül, hogy érintkezned kellene a bőrrel.
Az infravörös technológia lehetővé teszi a hőmérséklet érzékelését a tárgyakról és az emberekről. Az eszköz infravörös sugarakkal méri a testből vagy a tárgyakról visszaverődő hőmérsékletet, és digitális kijelzőn jeleníti meg az eredményt.
Az érintés nélküli mérésnek számos előnye van. Először is, ez egy rendkívül higiénikus megoldás, mivel nincs szükség érintkezésre a bőrrel. Ez különösen hasznos lehet fertőző betegségek terjedésekor. Másodszor, az érintés nélküli mérés nagyon gyors és kényelmes. Csak irányítsd az eszközt a mérni kívánt terület felé, és a hőmérsékletet azonnal kiolvashatod a digitális kijelzőn.
A LED digitális kijelző segítségével az eredmények könnyen leolvashatók. A pontos hőmérsékletet numerikusan jeleníti meg, így nem kell kitalálni vagy értelmezni a hagyományos hőmérőkön található higanymérő vagy hőmérőpálcika jelzéseit.
Az érintés nélküli infravörös lázmérő könnyen használható és hordozható eszköz. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd és az egész család számára ideális lehet.
Az érintés nélküli infravörös lázmérő LED digitális kijelzővel a modern technológia és a kényelem találkozik, hogy pontos és higiénikus méréseket nyújtson. Ez az eszköz ideális választás mind otthoni használatra, mind egészségügyi intézményekben, és segíthet a testhőmérséklet figyelésében és az esetleges láz vagy betegség korai felismerésében.
Termék tulajdonságai:
Testhőmérséklet mérési tartománya: 32 ℃ -42,9 ℃
Felületi mód mérési tartománya: 0 ℃ -100 ℃
Mérési eltérés: ≤ ± 0,3 fok
Működése: 2db AAA elemmel működik (nem tartozék)
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab érintés nélküli infravörös lázmérőt LED digitális kijelzővel.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár