• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleg

Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleg

3,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4032 Kategóriák: , , , , , , , ,

Leírás

 Pontosan mér!

 Praktikus digitális kijelzővel!

 Többféle mértékegységet is leolvas!

A Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleg a modern konyhai eszközök egyik kiemelkedő példája, amely lehetővé teszi pontos méréseket és kényelmes használatot egyetlen eszközben. Ez a stílusos és praktikus mérleg ideális választás minden háztartás számára, ahol fontos a precíz és megbízható mérés a konyhai tevékenységek során.

A mérleg kiemelkedő jellemzője a kanál alakú kialakítás, amely lehetővé teszi az egyszerű és hatékony mérési folyamatot. A kivehető kanál rész könnyen cserélhető, így különböző méretű adagok mérésére is alkalmas. Ez különösen hasznos, ha recepteket követünk és pontosan szeretnénk lemérni az összetevőket.

A digitális kijelző egyértelmű és könnyen olvasható adatokat nyújt a mért értékekről. A nagy, háttérvilágított LCD kijelző jól látható, még rosszabb fényviszonyok között is. A mérés egységek közötti váltás is lehetséges.

Az egyszerű kezelés és az intuitív vezérlőpanel teszi lehetővé, hogy könnyedén használja ezt a mérleget. Egy gombnyomással lehetőség van a mérleg be- és kikapcsolására, valamint a mérési egységek közötti váltásra is.

A Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleg a kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Az acél és műanyag kombinációja tartós és könnyen tisztítható felületet eredményez. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolja és szállítsa a mérleget.

Összességében a Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleg tökéletes eszköz a konyhai mérésekhez és receptek pontos követéséhez.

Termék tulajdonságai:

Max. mérés: 500 gramm

Működése: 3V CR2032 gombelemmel működik (tartozék)

Anyag: ABS műanyag

Méret: 23 cm hosszú

Szín: fehér

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Dispok kanál alakú digitális konyhai mérleget.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár