• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Bonlive Profi 5 az 1-ben titán hajvágó

Bonlive Profi 5 az 1-ben titán hajvágó

6,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-3805 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Kihúzható fogantyú a nehezen elérhető helyekhez!
 Puha tapintású, csúszásmentes markolat!
 Beépített LED reflektor!
A Bonlive profi 5 az 1-ben titán hajvágó egy kiváló minőségű eszköz, amely segít megvalósítani tökéletes frizuráidat otthon, professzionális szinten. Ez a multifunkcionális eszköz számos funkciót kínál, hogy könnyedén kezelhesd a hajvágást, a szakállformázást és a szőrtelenítést.
A Bonlive profi 5 az 1-ben titán hajvágó ergonomikus kialakítású, így kényelmesen tarthatod a kezedben, ami hosszabb munkamenetek során is kényelmet biztosít. Az eszköz tartós és könnyű, hiszen a vágófej titánbevonattal van ellátva, amely csökkenti a kopást és hosszú élettartamot biztosít. Ezáltal precíziós vágást és hosszan tartó éles pengéket kapsz.
A Bonlive profi 5 az 1-ben titán hajvágó prémium minőségű pengéje és kiváló kialakítása miatt teljes mértékben biztonságos és gyors hajvágást tesz lehetővé, de nyakon és háton is jól alkalmazható. A kihúzható fogantyú miatt centimérekkel hosszabb lehet, amivel könnyebben érhetők el a problémás területek is. A LED lámpa gondoskodik arról, hogy minden rész jól látható legyen, ezáltal minimális a hibázási lehetőség. 
Ez az eszköz nemcsak időt takarít meg, hanem pénzt is, mivel lehetővé teszi, hogy otthon végezd a frizurádat és a szőrtelenítést. Nem kell többé a fodrászatra vagy a szalonokba járnod, hogy friss és divatos frizurát kapj. A Bonlive profi 5 az 1-ben titán hajvágó a saját kezedbe adja a kontrollt, és lehetővé teszi, hogy kreativitásod szabadon kibontakoztathasd.
Válaszd a Bonlive Profi 5 az 1-ben titán hajvágót, hogy mindig ápolt és megjelenésednek megfelelő frizurával rendelkezz!
Termék tulajdonságai:
Működtetés: 2xAA elemmel (nem tartozék)
Mérete betolt fogantyúval: 210 mm x 113 mm 
Mérete kihúzott fogantyúval: 263 mm x 113 mm 
Súly: 122 g (elem nélkül)
Vágófej mérete: 43 x 22 mm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Bonlive profi 5 az 1-ben titán hajvágót, 1 darab tisztító kefét és 5 darab Styling fejet (2 mm/6 mm/13 mm/19 mm/25 mm)

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár