Digitális multiméter

5,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4161 Kategóriák: ,

Leírás

Dönthető LCD!
Hangjelzéssel ellátott!
Könnyű használat!
Megbízható eszközt keresel munkavégzésedhez?
A Digitális multiméter a műszaki és elektromos munkák elengedhetetlen eszköze. Kiváló minőségű és sokoldalú készülék, amely számos mérést végezhet, így ideális választás minden szakember számára. A készülék magában foglalja az egyenáram feszültségének és áramerősségének, a váltakozó áram feszültségének és áramerősségének, az ellenállásnak, a diódának, a folytonosságnak, a tranzisztor hFE-jének és a kapacitásnak a mérését.
Az egyenáram feszültségének mérésére a Digitális multiméter különböző tartományokat kínál. A rendelkezésre álló tartományok: 200mV, 2V, 20V, 200V és 1000V. A felbontás és a pontosság optimális szinten van tartva, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapja. Az eredményeket a dönthető LCD kijelzőn könnyedén leolvashatja.
A váltakozó áram feszültségének mérése szintén könnyedén elvégezhető ezzel a multiméterrel. A készülékben található tartományok segítségével meghatározhatja a váltakozó áramkörök feszültségét. A rendelkezésre álló tartományok: 200mV, 2V, 20V, 200V és 750V. Az eredmények nagy pontossággal rendelkeznek, és a dönthető LCD kijelzőn könnyen leolvashatók.
Az egyenáram és váltakozó áram áramerősségének mérése a multiméter további funkcionalitásával rendelkezik. A készülékben található tartományok lehetővé teszik az áramerősség meghatározását 20µA-tól 20A-ig terjedő tartományokban. Az áramerősség mérésének pontossága kiváló, hogy megbízható eredményeket kapjon.
A Digitális multiméter ellenállást, diódát és folytonosságot is mérhet. Az ellenállás méréséhez a rendelkezésre álló tartományok: 200Ω, 2KΩ, 20KΩ, 200KΩ, 2MΩ, 20MΩ és 200MΩ. A diódateszt a megközelítőleges nyitóirányú feszültség esését jelzi ki, míg a folytonosság teszt hangjelzéssel jelez, ha az ellenállás kevesebb, mint kb. 30±20Ω.
A tranzisztor hFE (béta) értékének mérését is elvégezheti ezzel a multiméterrel. A PN és NP tranzisztorokhoz alkalmas, és a hFE méréséhez a teszt áramot 10µA-ban és a teszt feszültséget 2,8V-ban tartja.
A kapacitásmérésre a multiméter különböző tartományokat kínál a pontos eredmények érdekében. A rendelkezésre álló tartományok: 2nF, 20nF, 200nF, 2uF, 20uF és 200uF. A kapacitásmérés nagy pontossággal történik, és a dönthető LCD kijelzőn könnyen olvashatók az eredmények.
A multiméter tápellátását egy 9V elem biztosítja, amely a csomag része. Ez lehetővé teszi hosszabb ideig tartó méréseket és egyszerű cserét, amikor szükség van rá.
A termék tulajdonságai:
– Sokoldalú mérések
– Pontos
– Dönthető LCF kijelző
– Megbízható
Mit rejt a termék doboza?
1 db Craft Digitális multimétert.

További információk

Várható idő

Átadási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár