• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Digitális ételhőmérő és sütő időzítő

Digitális ételhőmérő és sütő időzítő

4,090.00 Ft

Cikkszám: SEO-4085 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Jól olvasható LCD kijelzővel!
 Hangjelzéssel!
 Hőálló szondával!
A digitális ételhőmérő és sütő időzítő a modern konyhák elengedhetetlen eszköze. Ez a sokoldalú eszköz segít a pontos hőmérsékletmérésben és az étel elkészítésének időzítésében, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt érhess el.
A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető, és kényelmesen illeszkedik a kézbe. A jól látható digitális kijelzőn könnyen leolvashatod az aktuális hőmérsékletet és az időzített beállításokat.
Az ételhőmérő funkció lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet pontosan ellenőrizd az étel belsejében. Egyszerűen helyezd be a hőmérőt az ételbe, és kövesd figyelemmel az aktuális hőmérsékletet a kijelzőn. Ezáltal elkerülheted az étel túlsütését vagy alul sütését, és mindig tökéletesen elkészült ételeket szolgálhatsz fel.
A sütő időzítő funkció segítségével pontosan meghatározhatod, mennyi ideig kell sütnöd az ételt. Beállíthatod az időt és a kívánt hőmérsékletet, és a készülék figyelmeztet, amikor az étel elkészült. Így könnyedén elkerülheted a túl hosszú sütést, és mindig friss és ízletes ételeket tálalhatsz.
Összességében a digitális ételhőmérő és sütő időzítő kiváló konyhai segédeszköz, amely segít a pontos hőmérsékletmérésben és az étel elkészítésének időzítésében. Könnyű használatával és megbízható működésével biztos lehetsz benne, hogy minden étel tökéletesen elkészül, és a vendégeidet lenyűgözheted a konyhai tudásoddal.
Termék tulajdonságai:
Hőmérséklet tartomány: 0 és 250 fok között
Hőmérséklet mértékegységei: C, F
Szonda kábel hossza: 1,2 m
Nyárs hossza: 11,5 cm
A hőmérő méretei: 64 mm x 70 mm x 17 mm
Tápellátás: 1x AAA 1,5V elem (nem tartozék)
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab digitális ételhőmérő és sütő időzítőt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár