Kerti tömlőcsatlakozó és adapter

1,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4091 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Minőségi műanyagból készült!

 Nagyon egyszerű telepítés és kezelés!

 Minden szabványos kerti tömlőhöz illeszkedik!

A kerti tömlőcsatlakozó és adapter kiváló kiegészítője lehet kertészkedési és locsolási tevékenységeidnek. Ez a praktikus eszköz segít egyszerűen és hatékonyan csatlakoztatni a kerti tömlőt más eszközökhöz, így lehetővé téve a sima és hatékony vízellátást a kertedben vagy a ház körül.

Az adapter rendkívül sokoldalú, és kompatibilis a legtöbb tömlőcsatlakozó rendszerrel, így egyszerűen használható a meglévő tömlőkkel és csatlakozókkal. Elég csak rátenni az adaptert a tömlő végére, majd a másik oldalát csatlakoztatni a kívánt eszközhöz, például permetezőfejhez, locsolópisztolyhoz vagy öntözőrendszerhez. Ezáltal lehetővé válik a gyors és problémamentes csatlakozás és leválasztás.

A kerti tömlőcsatlakozó és adapter kiemelkedő tartóssággal rendelkezik. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárási viszonyoknak és a víznyomásnak. Így hosszú távon is megbízhatóan szolgál.

Ezenkívül a kerti tömlőcsatlakozó és adapter könnyen kezelhető és használható. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően könnyű rátenni és levenni a tömlőről, valamint stabil és szivárgásmentes illeszkedést biztosít. Nincs szükség különösebb eszközökre vagy technikai ismeretekre a használatához.

A kerti tömlőcsatlakozó és adapter nagyszerű segítség lehet minden kertésznek és otthoni tulajdonosnak, aki hatékony és kényelmes módon szeretné ellátni a locsolási feladatokat. Legyen szó növények öntözéséről, gyep locsolásáról vagy akár járművek mosásáról, ez az eszköz megkönnyíti és felgyorsítja a munkafolyamatokat.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: műanyag

Maximális vízhőmérséklet: 60 Celsius fok

Maximális csapvastagság: 43 mm

Magasság: 11 cm

Átmérő: 5 cm

Szín: fekete/narancs

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab kerti tömlőcsatlakozó és adaptert.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár