• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Szürke színű falra ragasztható telefontartó

Szürke színű falra ragasztható telefontartó

1,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-4095 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

 Egyszerűen felragasztható!
 A magas falak megakadályozzák a telefonod kiesését!
 A speciális nyílásnak hála töltheted a telefonodat a tatóban!
A falra ragasztható telefontartó egy stílusos és praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a telefonodat könnyedén és biztonságosan tárold. Ez a különleges telefontartó kifejezetten a szürke színű falakhoz készült, és tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe.
A telefontartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A telefontartó hátulja erős ragasztó réteggel van ellátva, amely biztosítja, hogy stabilan rögzüljön a falra. Ezzel a speciális ragasztóval nem kell aggódnod a felfogathatóság miatt, és nem kell lyukakat fúrnod a falba.
Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a telefontartó biztonságosan tartja a telefont anélkül, hogy rongálná vagy karcolná azt. A tartó kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezd benne a telefont és ugyanolyan könnyedén kivedd. A tartó alján kialakított nyílásnak hála még töltheted is a telefonod miközben a tartóban van!
A falra ragasztható telefontartó tökéletes megoldás a konyhába, a nappaliba, az irodába vagy bármely más helyiségbe, ahol gyakran használod a telefont. Kényelmesen elérheted a telefonodat, és mindig kéznél lesz, így nem kell keresgélned vagy leejtened.
Termék tulajdonságai:
Anyaga: műanyag (ABS)
Méretek: 9,9 cm x 8,6 cm
Kábelnyílás: 2,5 cm
Súly: 50g
Szín: szürke
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab szürke színű falra ragasztható telefontartót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár