• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Sixled napelemmel és árammal is működő kemping lámpa

Sixled napelemmel és árammal is működő kemping lámpa

2,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4098 Kategóriák: ,

Leírás

 Erős fénnyel világít!
 Nagy világítási távolsággal szórja a fényt!
 Napelemmel és árammal is működik!
A Sixled kemping lámpa tökéletes választás azoknak, akik szeretnének élvezni a kempingezés vagy túrázás kényelmét és biztonságát. Ez a kiváló minőségű lámpa kombinálja a napenergia hasznosítását a hagyományos elektromos árammal működő lehetőséggel, hogy bármikor és bárhol világítást biztosítson.
A lámpa főbb jellemzői között szerepel az erős LED-es fényforrás, amelyek kiváló fényerőt és hatékonyságot kínálnak. Az erős LED-ek gondoskodnak arról, hogy a lámpa kitűnő megvilágítást nyújtson a sátorban, a kempingasztalnál vagy a környező területeken, így biztonságban érezheti magát még a legsötétebb éjszakákon is.
A lámpa energiaellátása rendkívül sokoldalú. Napelemmel is működtethető, ami azt jelenti, hogy napfény segítségével tölthető fel. Csak helyezd a lámpát napos helyre és a beépített napelem automatikusan gyűjti és tárolja a napenergiát a beépített akkumulátorban. Így éjszaka a lámpa készen áll arra, hogy hosszú órákon át világítson. Továbbá, a lámpa elektromos árammal is működtethető. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt töltőkábelt a lámpához, majd a másik végét dugd a hálózati aljzatba. Ez a lehetőség különösen hasznos, ha nincs elegendő napfény vagy hosszabb ideig szeretnéd használni a lámpát.
A Sixled kemping lámpa a tökéletes társ a kempingezéshez, túrázáshoz vagy bármilyen más kültéri tevékenységhez. Kombinálva a napelemes és elektromos árammal működő lehetőségeket, ez a lámpa megbízható és folyamatos világítást nyújt bármilyen környezetben.

Ne hagyd, hogy a sötétség megzavarja a kalandot – válaszd a Sixled kemping lámpát a fény és a biztonság érdekében!
Termék tulajdonságai:
Világítási távolság: 5-15 méter
Lámpa típusa: LED
Mérete: 95 x 140 mm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Sixled napelemmel és árammal is működő kemping lámpát és 1 darabhálózati kábelt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár