Vezeték nélküli elemes mikrofon

4,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-4185 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Nincs több idegesítő vezeték!
 Elemmel működik!
 Használata egyszerű!
A vezeték nélküli elemes mikrofon egy kiváló minőségű hangfelvételi eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon mozogjon miközben kristálytiszta hangminőséget rögzít. Ez a rendkívül praktikus és sokoldalú eszköz különböző alkalmakra ideális, beleértve a színpadi előadásokat, koncerteket, konferenciákat, bemutatókat, interjúkat és sok más eseményt.
A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó szabadon mozogjon anélkül, hogy a kábelek korlátoznák. Ennek köszönhetően a mikrofon használata rendkívül kényelmes és hozzájárul a felhasználó szabadságához és mobilitásához. Az elemes működés lehetővé teszi, hogy a mikrofon hosszabb ideig működjön anélkül, hogy a felhasználónak aggódnia kellene az akkumulátor töltöttsége miatt.
A vezeték nélküli elemes mikrofon kiváló hangminőséget biztosít, így a felhasználó kristálytiszta és élethű hangfelvételeket készíthet. Az általános frekvenciatartomány széles skáláját lefedi és minimalizálja a zavaró háttérzajokat vagy interferenciát. A vezeték nélküli elemes mikrofon rendelkezik további hasznos funkciókkal is, mint például a hangszóró elcsendesítési gombja, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy gyorsan lekapcsolja a hangot anélkül, hogy a mikrofont kikapcsolná.
Összességében a vezeték nélküli elemes mikrofon egy megbízható és nagyszerű eszköz a hangfelvételhez, amely kényelmet, mobilitást és kiváló hangminőséget biztosít. Bármilyen hangrögzítési igényhez alkalmas, és a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy szabadon mozogjanak, miközben magas szintű hangteljesítményt érnek el. Legyen szó színpadról vagy konferenciateremből, a vezeték nélküli elemes mikrofon segítségével garantáltan kiemelkedő hangélményt élvezhetünk.
Termék tulajdonságai:
Vevőcsatlakozó: nagy jack
Adási frekvencia: FM
Frekvencia: 110-120Mhz
Hatásos hatótáv: 8 m (maximum 10 m-ig)
Mikrofon átmérője: 5cm 
Mikrofon hossza: 18-28cm
Működése: AA elemmel
Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Vezeték nélküli elemes mikrofont, 1 darab antennát, 1 darab jack csatlakozó kábelt, 1 darab vevőt jack csatlakozóval, 1 darab 1,5V AA elemet a mikrofonhoz, 1 darab 1,5V AA elemet a vevőhöz és 1 darab tároló tokot.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár