• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Hardphone W2 dual SIM-es mobiltelefon integrált LED zseblámpával

Hardphone W2 dual SIM-es mobiltelefon integrált LED zseblámpával

7,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4195 Kategóriák: , ,

Leírás

 Magyar nyelvű menü!
  Nagyméretű gombok!
 Csepp, por és ütésálló!
A Hardphone W2 egy kiváló minőségű, dual SIM-es mobiltelefon, amelyet a mindennapi használatra terveztek. Ez a kompakt és erős telefon kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik praktikus és megbízható kommunikációs eszközt keresnek.
A Hardphone W2 rendelkezik egy integrált LED zseblámpával, amely rendkívül hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor gyenge a megvilágítás vagy és szükség van egy kis extra fényre. 
A dual SIM-es funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre két SIM-kártyát használj a telefonban, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít a felhasználónak. Így például egyszerre használhatod a személyes és munkahelyi számot vagy akár külföldi utazások során is használhatod a helyi SIM-kártyát a roaming költségek elkerülése érdekében.
A Hardphone W2 erős és strapabíró kialakítással rendelkezik, hogy megfeleljen a mindennapi igényeknek és környezeti hatásoknak. Az ergonomikus dizájn és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a telefon hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A Hardphone W2 számos egyéb funkciót is tartalmaz, mint például FM rádió, hangrögzítő, kalkulátor, naptár és üzenetküldő funkciók. Az egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelület megkönnyíti a telefon használatát, és minden funkció könnyen elérhető.
Összességében a Hardphone W2 egy megbízható, multifunkcionális mobiltelefon, amely a dual SIM-es lehetőségével és az integrált LED zseblámpával ideális választás mindazoknak, akik egy egyszerű és praktikus kommunikációs eszközt keresnek.
Termék tulajdonságai:

Akkumulátor: Li-ion 3,7 V 3800 mAh
Szín: fekete
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Hardphone W2 dual SIM-es mobiltelefont, 1 darab hálózati töltőt és 1 darab Li-ion akkumulátort.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár