Neo HB ácsceruza fához

1,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4337 Kategóriák: , ,

Leírás

 HB-s ceruzakeménység!
 Faanyagon is használható!
 Kiváló minőségű grafit!
A Neo HB ácsceruza az erdők fáinak gyengéd ölelését hozza el az írás élményébe. Ez a kiváló minőségű írószer kifejezetten a faiparban dolgozók, fa szerelmeseinek és kreatív szellemű alkotók számára lett tervezve. A Neo HB ácsceruza a hagyományos ceruzák megbízhatóságát és a modern technológia előnyeit egyesíti, hogy az írás és rajzolás egyedülállóan sima és élvezetes legyen.
A Neo HB ácsceruza egyedülálló grafitkeveréket tartalmaz, amely sima és sötét vonalakat hoz létre a fán. Az HB keménységi besorolás ideális kompromisszumot jelent a puha, sötét vonalak és a kemény, könnyen törhető ceruzák között. Ez a ceruza a legfinomabb fák közül kerül kiválasztásra, amelyek fenntartható erdőgazdálkodásból származnak. A természetes faanyag megadja az írószernek a meleg és egyedi érzetét, és a kezedben igazi természetközeli érzést kelt.
Fedezd fel az írás és rajzolás örömét újra a Neo HB ácsceruza segítségével. Hagyd, hogy az erdők szellemisége és a természet harmóniája inspiráljon a kreatív tevékenységeid során!
Termék tulajdonságai:
Anyaga: fa
Keménysége: HB
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Neo HB ácsceruza fához.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár