• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Neo 4H ácsceruza téglához és kerámiához 240 mm

Neo 4H ácsceruza téglához és kerámiához 240 mm

1,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4339 Kategóriák: ,

Leírás

 Kifejezetten téglára és kerámiára készült!

 Minőségi anyagokból készült!

 Strapabíró kivitel!

A Neo 4H ácsceruza egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet kifejezetten az építőipari és a kőműves munkások számára terveztek. Ez a ceruza ideális választás minden olyan szakember és barkácsoló számára, aki precíziós jelöléseket és vonalakat igényel téglához és kerámiához.

A Neo 4H ceruza strapabíró és ellenálló kivitelű. Különleges összetételének köszönhetően ellenáll a törésnek és a széthasadásnak, így hosszú élettartamot biztosít a mindennapi használat során. Az ilyen hosszú ceruza tökéletesen megfelel az ácsoláshoz, mivel elég hosszú vonalakat lehet vele húzni, de ugyanakkor könnyen kezelhető és hordozható.

A 4H keménységű ceruza finom és pontos vonalakat eredményez, amelyek segítenek az építőipari projektek pontos és hatékony végrehajtásában. A Neo 4H ceruza alkalmazható mind a téglafalak jelölésére, mind a kerámia csempék pontos vágásához és rögzítéséhez. Rugalmasságának köszönhetően sokoldalúan használható az építkezéseken és műhelyekben.

Legyen szó egy kis építkezésről vagy nagyobb felújítási projektről, az NEO 4H ács ceruza segít pontosan és megbízhatóan jelölni a téglákat és kerámiákat. A magas minőségű anyagokból és speciális keménységéből adódóan ez a ceruza tökéletes választás azok számára, akik szakmai munkájuk során kiváló minőségű eszközt keresnek.

Bízd magad a Neo 4H ceruza professzionális teljesítményére, és tedd könnyebbé az építkezési vagy kőműves munkákat!

Termék tulajdonságai:

Méret: 240 mm

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Neo 4H ácsceruzát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár