Graphite lánc 58G950 láncfűrészhez

10,790.00 Ft

Cikkszám: SEO-4344 Kategóriák: ,

Leírás

 Strapabíró anyagokból készült!

 Megbízható működést garantál!

 Egyszerűen használható!

A Graphite lánc egy kiváló minőségű láncfűrész lánc, amelyet kifejezetten erősíttetett végekkel és fogakkal terveztek, hogy kiemelkedő vágási teljesítményt és tartósságot nyújtson. Ez a láncfűrész-lánc kiváló választás mind otthoni használatra, mind pedig professzionális környezetben történő intenzív feladatokhoz.

A Graphite lánc 58G950 láncfűrészhez szilárd és strapabíró anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a deformálódásnak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést, így nem kell aggódnod az idő előtti cserék miatt. A láncfűrész lánc éles fogakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a fát, legyen az lágy vagy kemény. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást, minimalizálva a beragadás és a vibráció lehetőségét.

A láncfűrész lánc precízen kialakított végei és fogai megkönnyítik a fűrész használatát és kezelését. Az optimális méretű fogak lehetővé teszik a pontos és sima vágást anélkül, hogy túlzott terhelést rónának a gépre vagy a felhasználóra. A Graphite láncfűrész lánc szigorú minőségellenőrzésen ment keresztül, és megfelel a biztonsági előírásoknak. Ez biztosítja, hogy a láncfűrész használata során a kockázatok minimalizálódjanak és a felhasználó biztonságban legyen.

A Graphite lánc 58G950 láncfűrészhez a hatékony vágási teljesítmény, a tartósság és a felhasználóbarát kialakítás révén segít megkönnyíteni a fakitermelést, a faaprítást vagy bármilyen más hasonló feladatot. Legyen szó otthoni kertészkedésről vagy erdőgazdálkodási tevékenységről, ez a láncfűrész-lánc biztosítja a professzionális eredményeket és a megbízhatóságot.

Termék tulajdonságai:

Láncosztás: 0.375” (9.525mm)

Kompatibilitás: Graphite 58G950 motoros láncfűrész

Súly: 160 g

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Graphite láncot 58G950 láncfűrészhez.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár