Verto lánc 52G584 láncfűrészhez

3,690.00 Ft

Cikkszám: SEO-4470 Kategóriák: , ,

Leírás

 Nagy élességű vágóélekkel!
 Magas minőségű acélból készült!
 Verto 52G584 láncfűrészhez!
A Verto láncfűrész lánc egy kiváló minőségű és tartós tartozék, kifejezetten  lett tervezve a hatékony fakivágási munkákhoz. Ez a lánc kiváló teljesítményt nyújt a Verto 52G584 típusú láncfűrészhez, és ideális választás mind hobbihasználatra, mind pedig professzionális erdészeti tevékenységekre.
A Verto láncfűrész lánc nagy élességű vágóélekkel rendelkezik, ami gyors és hatékony fakivágást tesz lehetővé. A pontosan kialakított fogak lehetővé teszik, hogy a lánc könnyedén belevágjon a faanyagba, minimalizálva a rezgéseket és csökkentve a fáradtságot a használat során. A lánc anyaga magas minőségű, strapabíró acélból készült, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kopásnak. Ez biztosítja a lánc hosszú élettartamát és megbízhatóságát, így hosszabb időn keresztül hatékonyan használható anélkül, hogy a teljesítménye csökkenne.
A Verto láncfűrész lánc kialakítása és fogazása lehetővé teszi a biztonságos és pontos vágást. Az optimális élesség és a megfelelő karbantartás révén csökkenthető a visszacsapódás és a túlzott rezgés kockázata, ami segít minimalizálni a balesetek lehetőségét. A lánc könnyen felszerelhető a Verto 52G584 láncfűrészre és az intuitív rögzítési mechanizmus lehetővé teszi a gyors cserét vagy feszítést.
Legyen szó akár fa kivágásról, tűzifa előkészítésről vagy bármilyen más fafeldolgozási feladatról, a Verto láncfűrész lánc a megfelelő választás a hatékony és professzionális munkavégzéshez. A tartós kivitel és a biztonságos használat révén ez a lánc hosszú távon is megbízható társ lesz a fakivágásban és erdészeti munkákban.
Termék tulajdonságai:
Súly: 180 g
Kompatibilitás: Verto 52G584 láncfűrésszel
Anyag: acél
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Verto láncot 52G584 láncfűrészhez.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár