• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Verto univerzális teleszkópos ágvágó olló 670 – 970 mm

Verto univerzális teleszkópos ágvágó olló 670 – 970 mm

17,690.00 Ft

Cikkszám: SEO-4458 Kategóriák: ,

Leírás

 Kiváló vágási teljesítményt biztosít!

 Teleszkópos kialakítás!

 Kiváló minőségű acél penge!

A Verto univerzális teleszkópos ágvágó olló egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely kiváló teljesítményt nyújt a kertészek, mezőgazdasági szakemberek és hobbi kertészek számára egyaránt. A szakszerűen kialakított olló lehetővé teszi az ágak hatékony és pontos vágását, így gondozott és rendezett környezetet teremthet a kertben.

A termék teleszkópos kialakítása egyedülállóan rugalmas használatot biztosít. Az állítható hosszúság 670 és 970 mm között változtatható, ami lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a nehezen elérhető ágakhoz is, miközben kényelmes használatot biztosít a kisebb munkáknál. A teleszkópos funkcióval a felhasználó könnyedén állíthatja a kívánt hosszúságot az igényeknek megfelelően, így minimalizálva a fárasztó terhelést.

Az ágvágó olló éles és tartós pengével van felszerelve, ami kiváló vágási teljesítményt biztosít. A pengék kiváló minőségű acélból készülnek, amely ellenálló a rozsdásodással és a kopással szemben. A pengék speciális bevonattal rendelkeznek, hogy megőrizzék élességüket hosszabb ideig, és megkönnyítsék az ágak pontos és tiszta vágását.

A Verto univerzális teleszkópos ágvágó olló ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít és minimalizálja a kényelmetlen kézérzetet hosszabb használat esetén is. A fogantyúk olyan anyagból készülnek, amely biztosítja a csúszásmentes fogást, így növelve a biztonságot és a hatékonyságot a munkavégzés közben.

Ez az ágvágó olló alkalmas kisebb ágak, gallyak és cserjék vágására, és ideális választás lehet a kerti munkákhoz, tájrendezéshez, növényápoláshoz és bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A Verto univerzális teleszkópos ágvágó ollóval könnyedén gondoskodhatsz kertednek rendben tartásáról és élvezheted a hatékony és eredményes kerti munkavégzést.

Termék tulajdonságai:

Metszőolló rendeltetése: vékonyabb és vastagabb ágak metszéséhez

Termék teljes hossza: 670 – 970 mm

Maximum vágás átmérő: 45 mm

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Verto univerzális teleszkópos ágvágó ollót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár