• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Állítható méretű sok zsebes hasított bőr szerszámtartó öv

Állítható méretű sok zsebes hasított bőr szerszámtartó öv

3,790.00 Ft

Cikkszám: SEO-4462 Kategóriák: ,

Leírás

 Kiváló minőségű hasított bőrből!

 Megfelelő mennyiségű zseb!

 Állítható méret!

A praktikus és stílusos Extol állítható méretű sok zsebes hasított bőr szerszámtartó öv az ideális választás minden mesterember, barkácsoló és szakember számára, akik számára fontos az eszközeik könnyű elérhetősége és szervezettsége. A kiváló minőségű hasított bőrből készült öv egyesíti a tartósságot és a vonzó megjelenést, így nemcsak praktikus, de igazán megnyerő kiegészítő is a munkaruha mellett.

Az öv állítható hosszúsággal rendelkezik, így könnyen igazítható a felhasználó testalkatához és méretéhez. A biztonságos és kényelmes illeszkedés érdekében erős műanyag csattal van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a szerszámtartó öv stabilan a helyén maradjon akkor is, ha nehéz eszközöket tartunk benne.

A hasított bőr anyagú szerszámtartó öv kifejezetten van tervezve az ellenállásért és a hosszú élettartamért. Kiváló minőségű varrások és erős anyagok garantálják, hogy ez az öv a legnehezebb munkakörülmények között is kitartóan szolgálja majd a felhasználót. A szerszámtartó öv dizájnja olyan univerzális, hogy alkalmas szinte minden szakmai munkára. Bármilyen iparágban, mint például építőipar, villanyszerelés, gépészet, vagy akár otthoni barkácsolásnál is tökéletes választás lehet

Az Extol állítható méretű sok zsebes hasított bőr szerszámtartó övvel hatékonyan szervezheted eszközeid és könnyedén hozzáférhetsz azokhoz, miközben elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz. Legyen szó bármilyen szakmai feladatról vagy otthoni projektről, ez az öv a tökéletes társ, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb szerszámaid.

Termék tulajdonságai:

Anyag: hasított bőr

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Extol állítható méretű sok zsebes hasított bőr szerszámtartó övet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár