• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Mozgásérzékelős 117 LED-es napelemes lámpa széles vetítési szöggel

Mozgásérzékelős 117 LED-es napelemes lámpa széles vetítési szöggel

2,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4488 Kategóriák: , ,

Leírás

 Integrált napelem a felső részen!
 20 másodperces késleltetett lekapcsolás!
 117 db nagy fényerejű COB LED fényforrás!
A mozgásérzékelős 117 LED-es napelemes lámpa egy modern és környezetbarát megoldás, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan megvilágítsa otthonod környezetét, anélkül hogy függene a hagyományos áramforrásoktól. Ez a kifinomult és energiahatékony lámpa ideális választás kertekbe, udvarokba, teraszokra, garázsokba és más kültéri területekre, ahol az éjszakai megvilágítás és a biztonság kiemelt fontossággal bír.
A lámpa 117 nagy teljesítményű LED-el van felszerelve, amelyek erős meleg fehér fényt bocsátanak ki. Ez biztosítja a hatékony megvilágítást és lehetővé teszi, hogy a lámpa kitűnjön a környezetből. A lámpa rendelkezik beépített mozgásérzékelővel, amely automatikusan bekapcsolja a fényt, amikor valami mozgást észlel a hatótávolsága ami körülbelül 3-5 méter. Ez ideális megoldás a biztonság növelésére, mivel a fény felkapcsolása elriaszthatja a behatolókat.
A lámpa napelemekből nyeri az energiát, így nincs szükség hagyományos elektromos csatlakozásra vagy elemek cseréjére. A beépített akkumulátor képes tárolni az elnyert napenergiát és éjszaka automatikusan működésbe hozza a lámpát. A napelemes lámpa egy korszerű, nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú ideig képes tárolni az energiát, és hosszú üzemidőt biztosít.
A lámpa három üzemmódban használható, melyek között a középen található nyomógombbal lehet váltani:
-Mozgás érzékelése után 20 másodperccel a lámpa kikapcsol – így spórolható a legtöbb energia.
-Sötétedéstől pirkadatig csökkentett fényerővel folyamatosan világít, mozgás érzékelésekor 20 másodpercre maximumra emeli a fényerőt
-Folyamatosan, maximális fényerőn világít.
A mozgásérzékelős 117 LED-es napelemes lámpa a modern technológia és a fenntartható megoldások kombinációja. Az otthonod biztonságának és kényelmének javításával, valamint az energiafogyasztás csökkentésével járul hozzá a fenntartható jövő kialakításához. Válaszd ezt a megbízható és hatékony lámpát, hogy éjszakai környezetét fényárban úszó, kellemes és biztonságos hellyé tegye!
Termék tulajdonságai:
LED-ek száma: 117
Érzékelési távolság: kb. 3-5 m 
Érzékelési szög: 120° 
Megvilágítási tartomány: 30 m²
Beépített akkumulátor: 1200mAh
Mérete: 162 x 87 x 55 mm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab mozgásérzékelős 117 LED-es napelemes lámpát széles vetítési szöggel.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár