• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Többfunkciós 3 izzós napelemes LED lámpa és powerbank

Többfunkciós 3 izzós napelemes LED lámpa és powerbank

10,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4492 Kategóriák: , , , , , , ,

Leírás

 Összesen 4 világítási pont!
 Zöldenergia felhasználása!
 Powerbank-ként használható!
Az innovatív többfunkciós 3 izzós napelemes LED lámpa és powerbank egy olyan kiváló minőségű eszköz, amely megoldást nyújt az energiatakarékosság, a mobilitás és a megbízhatóság terén. Ez a praktikus eszköz tökéletes társ a szabadban történő tevékenységekhez, kempingezéshez, túrázáshoz, vészhelyzetekhez és mindennapi használatra egyaránt.
A termék különlegessége az integrált napelemes rendszer, amely lehetővé teszi az önellátó működést. A beépített napelemek hatékonyan gyűjtik az energiát a napfényből, és tárolják azt a beépített akkumulátorban. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpa éjszaka is működjön, anélkül, hogy külső energiaforrásra lenne szüksége. Ezáltal csökkenti az energiafogyasztást és hozzájárul a fenntartható és környezetbarát életmódhoz.
Ezenkívül a lámpa funkcionális powerbank-ként is működik. Az integrált akkumulátor lehetővé teszi okostelefonok, tabletek vagy más USB-töltésre alkalmas eszközök töltését, így bármikor és bárhol megőrizheted ezeknek az eszközöknek az energiáját. Ez különösen hasznos lehet utazás közben, vagy olyan helyeken, ahol nem érhető el hagyományos elektromos energiaforrás. A lámpa kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen és elférjen a hátizsákodban vagy akár a zsebedben is.
Összességében a többfunkciós 3 izzós napelemes LED lámpa és powerbank tökéletes választás azoknak, akik keresik a hatékony, hordozható és környezetbarát megoldást a világításra és az eszközök töltésére. Bárhol használható és egyedülálló módon kombinálja a praktikusságot, a fenntarthatóságot és a megbízhatóságot egy kis eszközben. Legyen szó akár kempingezésről, túrázásról vagy vészhelyzeti helyzetekről, ez az eszköz mindig rendelkezésedre áll, hogy megkönnyítse az életedet.
Termék tulajdonságai:
Csatlakozók: USB A / microUSB / USB C / mini-a USB / 2db DC adapter
Teljesítmény: 5 W
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab napelemet, 1 darab lámpatestet, 3 darab izzót, 5 féle töltőfej adaptert és 1 darab USB töltőkábelt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár