3 LED CREE XM-L T6 Fejlámpa

4,090.00 Ft

Cikkszám: SEO-4641 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Modern!

 Kiváló minőség!

 Megbízható!

Fedezd fel a világ legnépszerűbb fejlámpáját!

Ez a fejlámpa rendkívül hatékony és erőteljes LED-ekkel van felszerelve, amelyek garantáltan megkönnyítik és felélénkítik az éjszakai tevékenységeket. Az apró méretek és az univerzális kialakítás pedig biztosítja a kényelmet, hatékonyságot és hasznosságot minden helyzetben.

A szett tartalmaz mindent, amire szükséged lehet, hogy azonnal használatba vehesd a fejlámpát és kiélvezhesd annak előnyeit:

  • Fejlámpa: A kiváló minőségű fejlámpa gondoskodik róla, hogy mindig kéznél legyen a fény, bárhová is tartasz. Legyen szó túrázásról, éjszakai sétáról vagy munkáról a sötétben, ez a fejlámpa minden helyzetben megbízható segítőtárs lesz.
  • 2 db akkumulátor: Az energiatakarékos LED-ekhez két hatékony és hosszan tartó akkumulátor jár, így soha nem fogsz váratlanul lemerülő lámpával szembesülni. Az egyik akkumulátort használhatod, míg a másikat töltöd, így mindig rendelkezésre áll az energiád, hogy készen állj az új kihívásokra.
  • Töltő: Az intelligens töltő segít fenntartani az akkumulátorok élettartamát és hatékonyságát. A megbízható töltési folyamat gondoskodik arról, hogy a fejlámpád mindig felkészült legyen a működésre.
  • Eredeti csomagolás: A termék az eredeti csomagolásban érkezik hozzád, ami garanciát jelent a minőségre és megbízhatóságra. Így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt fejlámpa hibátlan állapotban érkezik és azonnal használatba veheted.

Az 3 LED CREE XM-L T6 fejlámpa minden kalandra és mindennapi használatra készen áll. Fedezd fel vele az éjszakai világot új fényben, és bízd rá magad a legmegbízhatóbb társra a sötétben! Ne maradj le erről a rendkívüli lehetőségről, és szerezd be most ezt a nagyszerű fejlámpát!

A termék tulajdonságai:

– 2 db akkumulátor

– Töltő

– Kényelmes

– Hatékony

– Hasznos

Mit rejt a termék doboza?

1 db 3 LED CREE XM-L T6 Fejlámpát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár