• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • XHP50 USB Katonai Taktikau Erőteljes LED Lámpa

XHP50 USB Katonai Taktikau Erőteljes LED Lámpa

6,190.00 Ft

Cikkszám: SEO-4644 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Vízálló!
 Hosszú élettartam!
 Könnyen hordozható!
Fedezd fel az XHP50 USB Katonai Taktikai Erőteljes LED Lámpát, ami a csúcstechnológiát és a robusztus kialakítást egyesíti!
Ez a lámpa minden kalandor, túrázó és katonai szakember álma, mely az erőteljes LED technológiával és az időtálló tervezéssel nyújt egyedülálló fényerőt és tartósságot minden helyzetben.
Az XHP50 LED világítótest azonnal lenyűgöz a kivételes 2000 lumen fényerőjével. A 25W-os teljesítménynek és a hatékony LED technológiának köszönhetően ez a lámpa képes a legtávolabbi helyeket is megvilágítani, akár 500 méteren túlra is, míg a maximális hatótávolsága meghaladja az 1000 métert is.
Az ergonomikus kialakítás és a 18.5 cm hosszúságú és 5.5 cm szélességű méretek biztosítják, hogy a lámpa kényelmesen és stabilan kézben tartható legyen, így bármilyen helyzetben pontosan irányíthatod a fényt.
A lámpa feltöltése gyerekjáték a beépített micro USB portnak köszönhetően. Így bármilyen USB töltővel vagy hordozható töltővel könnyen feltöltheted a lámpát, és mindig kéznél tarthatod az energiát.
Az XHP50 USB Katonai Taktikai Erőteljes LED Lámpa egy 26650 lítium-ion akkumulátorral működik, ami kiváló élettartammal és hosszan tartó teljesítménnyel rendelkezik. A lámpa beépített akkumulátor szintjelzővel is rendelkezik, így mindig láthatod, hogy mennyi energia maradt a lámpádban, és időben töltheted fel újra.
Az alumínium házú lámpa rendkívül ellenálló és strapabíró, ellenáll a karcolásoknak és az esetleges eséseknek. Ezzel a lámpával a kihívásokkal teli körülményeket is könnyedén leküzdheted.
Az IP67 vízállósági osztály biztosítja, hogy a lámpa akár rövid ideig a víz alá merülve is működjön hibátlanul. Így még az esős és viharos időjárási körülmények között sem kell aggódnod a lámpa teljesítménye miatt.
A termék tulajdonságai:
– Fényforrás: XHP50 LED
– Teljesítmény: 25W
– Hatótávolság: több mint 500 méter
– Maximális hatótávolság: több mint 1000 méter
–  Méretek: hosszúság: 18.5 cm, szélesség: 5.5 cm
– Micro USB porton keresztül tölthető
– Egy 26650-es akkumulátorral működik
– Az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzője
– Ellenáll a karcolásoknak és eséseknek
– Fényáram: 2000lm
– Alumíniumból készült
– Tömítési osztály: IP67 vízálló
Mit rejt a termék doboza?
1 db XHP50 USB Katonai Taktikau Erőteljes LED Lámpát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár