6 darabos kacsás kádjáték csomag

1,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4499 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Színes és vidám játék!
 Elősegíti a gyerekek kreativitásának és képzelőerejének fejlődését!
 6 kacsa egy csomagban!
A vidám és szórakoztató 6 darabos kacsás kádjáték csomag ideális választás a gyerekek és a családok számára egyaránt. Ez az összeállítás garantáltan feldobja a fürdőzés pillanatait, és a gyermekeknek izgalmas kalandokat kínál a fürdőkádban.
Minden kis kacsa színes, vidám és kiváló minőségű gumi anyagból készült, amely biztonságos és strapabíró. A kacsák megjelenésükkel és arckifejezéseikkel könnyedén elbűvölik a gyermekeket. A vidám szín és forma garantálják, hogy a fürdés soha nem lesz unalmas.
A gumi kacsák segítségével a gyerekek a vízben játszva fejleszthetik a kézügyességüket, a finommotoros készségeiket, és feledhetetlenül szórakoztató pillanatokat élhetnek át. A kacsa figurák könnyen lebegnek a vízen, így a gyermekek könnyen nyúlhatnak értük, ami tovább növeli a játék élményét.
Ez a kádjáték csomag nem csak a fürdőzés idejét teszi szórakoztatóbbá, de elősegíti a gyerekek kreativitásának és képzelőerejének fejlődését is. A gyermekek szívesen alakítják át a kacsákat vízi szuperhősökké, tengeri felfedezőkké vagy éppen csapatversenyek résztvevőivé.
A kacsás kádjáték csomag az egész családnak mosolyt varázsol az arcára és kellemes kikapcsolódást nyújt a mindennapi fürdőzéshez. Figyeljünk azonban arra, hogy a kisgyermekek játék közben mindig legyenek szüleik vagy gondozóik felügyelete alatt, és ellenőrizzük, hogy a kacsák megfelelően tiszták és szárazok legyenek használat előtt.
Fedezd fel a fürdés új dimenzióját ezzel az élménydús 6 darabos kacsás kádjáték csomaggal, amely garantáltan mosolyt csal a gyermekek arcára és emlékezetes pillanatokat teremt a fürdőszobában!
Termék tulajdonságai:
A csomag tartalma: 6 db gumi kacsa
A csomagolás mérete: 16 x 20 cm
1 db kacsa mérete: kb 5 x 5 cm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab 6 darabos kacsás kádjáték csomagot.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár